Bedrijfswagens leasen voor koeriers is een steeds populairder wordende oplossing, omdat het een veel voordeliger alternatief is ten opzichte van het kopen van een bedrijfswagen. Als koerier is het belangrijk dat je een betrouwbare auto hebt om je werk te doen, en voor sommige koeriers is een bedrijfswagen een logische stap. In dit artikel zullen we ingaan op de verschillende soorten bedrijfswagens die je kunt leasen als koerier, en de voordelen die het leasen van een bedrijfswagen met zich meebrengt.

Welke bedrijfswagens kun je leasen als koerier?

Als je als koerier een bedrijfswagen wilt leasen, heb je verschillende opties. De meest populaire bedrijfswagens die je kunt leasen zijn bestelwagens, zoals de Peugeot Expert, de Mercedes Sprinter en de Ford Transit L3H1. Deze bedrijfswagens zijn de ideale optie voor koeriers die veel ruimte nodig hebben om hun pakketten en andere goederen te vervoeren. Als je een kleiner voertuig nodig hebt, kun je ook kiezen voor een kleinere optie, zoals de Ford Transit Connect of de Citroën Berlingo.

Voordelen bedrijfswagen leasen voor koeriers

Bedrijfswagen leasen voor koeriers heeft veel voordelen. Ten eerste kun je het maandelijks bedrag dat je besteedt voor je bedrijfswagen veel lager houden door te leasen in plaats van te kopen. Daarnaast heb je geen zorgen over het onderhoud van je bedrijfswagen, omdat dit wordt gedaan door de leasemaatschappij. Ook heb je bij het leasen van een bedrijfswagen meestal recht op verschillende verzekeringen. Dit is handig als je met je bedrijfswagen op pad gaat om pakketten te bezorgen, omdat je dan weet dat je in geval van schade of pech verzekerd bent.

Conclusie

Als je als koerier op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen, is het leasen van een bedrijfswagen een goede optie. Je hebt verschillende soorten bedrijfswagens om uit te kiezen, en je kunt profiteren van lagere maandelijkse kosten, onderhoud en verzekeringen. Je betaalt een vast bedrag per maand, hierbij zijn alle kosten ingebegrepen, exclusief eventuele boetes en tankkosten. Hierdoor hoef je nergens naar om te kijken en kun je onbezorgd de weg op. Bovendien is het leasen van een bedrijfswagen een stuk eenvoudiger en sneller dan het kopen van een bedrijfswagen.

Ben je benieuwd en wil je graag meer informatie? Lees dan hier verder.

 

De voordelen van Shortleaseland

  • Grootste aanbod van Nederland
  • Soepele acceptatie 
  • Binnen 24 uur rijden
  • Levering in heel Nederland
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?