Een shortlease auto is een auto die voor een korte periode wordt geleased. Meestal gaat het om een leasecontract van enkele maanden tot maximaal 12 maanden. Shortlease op een occasion geeft je de flexibiliteit om de auto voor een kortere periode te gebruiken zonder de verplichting van een langdurige lease.  In deze blog lees je wat je allemaal moet weten over shortlease occasion. 

Wat is shortleasen occasion?​

Shortlease occasion is bedoeld voor mensen of bedrijven die voor een kortere periode een auto nodig hebben, bijvoorbeeld voor een tijdelijk project of voor een proefperiode. Shortlease occasion is een flexibele vorm van leasen waarbij je wel profiteert van de voordelen van leasen, zoals de mogelijkheid om een nieuwe of jong gebruikte auto te rijden zonder grote investeringen vooraf en zonder zorgen over onderhoud en reparaties. Bij shortlease zijn de voorwaarden en kosten vaak transparanter en flexibeler dan bij een langdurig leasecontract, waardoor het een interessante optie kan zijn voor mensen of bedrijven die behoefte hebben aan meer flexibiliteit en minder risico.

Waarom kiezen voor shortlease occasion?​

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een ​​occasion te shortleasen:

  1. Korte termijn: Als je voor een korte periode een auto nodig hebt, is shortlease een goede optie. Shortlease op een occasion geeft je de flexibiliteit om de auto voor een kortere periode te gebruiken zonder de verplichting van een langdurige lease.
  2. Snel beschikbaar: Omdat occasions meestal al op voorraad zijn, zijn ze vaak snel beschikbaar om te leasen. Hierdoor kun je snel over een auto beschikken wanneer dat nodig is.
  3. Duurzaamheid: Door het leasen van een occasion draag je bij aan duurzaamheid. Er worden minder nieuwe auto’s geproduceerd en de levensduur van bestaande auto’s wordt verlengd. Dit is beter voor het milieu.
  4. Geen zorgen over onderhoud en reparaties: Bij shortlease zit het onderhoud en eventuele reparaties vaak inbegrepen in het leasecontract. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor onderhoud of reparaties.
  5. Flexibiliteit: Shortlease geeft je flexibiliteit. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een tijdelijk project hebt of als je nog niet zeker weet welk type auto het beste bij je past.

Shortlease Bedrijfswagen occasion

Als je een bedrijf hebt, en je bent veel onderweg, dan kan een shortlease bedrijfswagen een uitkomst zijn. Je rijdt comfortabel in een representatieve bedrijfsauto, maar hoeft niet de hoge aankoopkosten in één keer te betalen. Je kunt ook kiezen voor een shortlease bedrijfswagen met extra opties, zoals een trekhaak,  imperiaal, laadruimte betimmering of sidebars. 

Shortlease Personenauto Occasion

Wil je graag een short lease personenauto? Ook dat is absoluut mogelijk. Je kunt kiezen uit een brede selectie personenauto’s. Zowel nieuwe personenauto’s als occasions. Hierbij is het belangrijk om te kijken  waarvoor je de auto gaat gebruiken. Heb je de auto bijvoorbeeld nodig voor een tijdelijke opdracht die verder weg is of heb je een auto nodig voor het hele gezin. Rijd je graag met een automaat of handgeschakeld?

Afsluiting

Een shortlease occasion is een jong gebruikte auto die je voor een korte periode kunt leasen. Bij Shortleaseland heb je keuze uit veel verschillende auto’s, zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Het heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele leasen. Denk aan snelle beschikbaarheid, flexibiliteit, duurzaamheid en geen zorgen om onderhoud en reparaties. Ben jij geïnteresseerd in een shortlease occasion? Neem dan eens een kijkje in het shortlease aanbod.

 

De voordelen van Shortleaseland

  • Levering in heel Nederland
  • Geen jaarcijfers nodig
  • Binnen 5 min een offerte

Bekijk het shortlease aanbod

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?