Leasen is vaak onmogelijk met een negatieve BKR-notering. Bij Shortleaseland wordt er geen BKR-check gedaan. Wij kijken verder dan een negatieve kredietregistratie.

Een auto leasen als je al een negatieve registratie hebt

Bij het afsluiten van een leasecontract kan de leasemaatschappij het BKR-systeem raadplegen om te kijken hoe het met jouw kredietwaardigheid staat. Op die manier wil het leasebedrijf weten of je de maandelijkse kosten voor de auto kunt betalen. Bij Shortleaseland doen we geen BKR-check. Wij pakken de beoordeling van jouw situatie anders aan en beoordelen dit zelf. Dit doen wij niet op basis van een BKR-toetsing en cijfers, maar op basis van vertrouwen.

Hoe maken wij leasen zonder BKR-toetsing en -registratie mogelijk?

Bij Shortleaseland kun je een auto leasen op basis van een shortleasecontract. Een shortleasecontract is flexibel en kent weinig risico’s in tegenstelling tot een normaal, langdurig leasecontract. Op korte termijn ben je voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat je een langlopende verplichting aan hoeft te gaan. Als jouw situatie verandert, zeg je het contract eenvoudig op of pas je deze aan. Hierdoor is jouw financiële verleden ook minder van belang. We kijken daarom ook niet naar een negatieve BKR-registratie. Daarnaast registreren wij als leasemaatschappij het shortleasecontract ook niet bij het BKR.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

  • Al een leasecontract vanaf 1 maand
  • Je betaalt een vast bedrag per maand voor alle kosten voor de auto
  • Je kunt binnen 24 uur rijden
  • Snelle en soepele acceptatie, zonder BKR-check

Leasen zonder BKR-check kan erg handig zijn. Wil je gaan leasen, maar heb je een negatieve BKR-registratie, of wil je bijvoorbeeld een hypotheek aangaan en daarom juist niet geregistreerd staan bij het BKR? Dan ben je bij Shortleaseland aan het juiste adres. Bekijk ons volledige aanbod van personenauto’s en bedrijfswagens en rijd morgen nog weg in je nieuwe voertuig!

 

De voordelen van Shortleaseland

  • Grootste aanbod van Nederland
  • Soepele acceptatie 
  • Binnen 24 uur rijden
  • Levering in heel Nederland
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?