Tijdens het Driving Business Event, georganiseerd door Automotive Management, is de Volvo XC40 uitgeroepen tot ‘Zakenauto van het Jaar 2024’. De jury was bijzonder te spreken over de duurzame aspecten, de voordelige kosten per kilometer en de aanzienlijk hoge restwaarde van het model.

Volvo XC40 in de spotlight

De Volvo XC40, die recent de titel ‘Beste Zakenauto van het Jaar 2024’ in de wacht sleepte, blijft een favoriet onder zowel zakelijke als particuliere gebruikers. De SUV, die eerder al in de top 5 van de zakenauto verkiezing stond, is nu bekroond als de winnaar, een prestatie die door de jury als zeer verdiend wordt beschouwd.

De veelzijdigheid, veiligheid, duurzaamheid en aantrekkelijke kilometerprijs van de Volvo XC40 hebben de jury, bestaande uit professionals uit de mobiliteitsindustrie, overtuigd. Deze positieve kenmerken dragen bij aan de hoge restwaarde, wat een belangrijke factor is voor de zakelijke markt. 

Kwaliteit en service van Volvo Car Nederland

De titel ‘Beste Zakenauto van het Jaar 2024’ is mede te danken aan de uitstekende prestaties van Volvo Car Nederland en hun dealerorganisatie. De jury prees hun sterke netwerk en marktgerichte propositie. De XC40 wordt gezien als een voertuig dat voldoet aan de wensen van de lease- en fleetmarkt.

Volvo XC40, een internationaal succes

De Volvo XC40 heeft wereldwijd een ongekend succes bereikt, vooral dankzij de toenemende populariteit van compacte SUV’s en crossovers. Deze categorie auto’s is momenteel zeer in trek en Volvo heeft met de XC40 precies ingespeeld op deze trend. Daarnaast is de auto een van de bestverkochte modellen in Nederland geworden. Dit succes is mede te danken aan het feit dat de Volvo XC40 uitgeroepen is tot ‘Europese Auto van het Jaar’. Deze succesvolle periode wordt nu bekroond met de titel ‘Beste Zakenauto van het Jaar 2024’. 

Verbeterde Volvo XC40 Recharge Pure Electric

De recent geüpdatete Volvo XC40 Recharge Pure Electric heeft belangrijke verbeteringen ondergaan op het gebied van rijprestaties, laadvermogen en actieradius. Met een bereik tot 572 kilometer (WLTP) in de Single Motor Extended Range-uitvoering, heeft de volledig elektrische XC40 zijn marktpositie versterkt en is nu een van de top 3 elektrische voertuigen in Nederland.

Volvo XC40 shortleasen?

Shortlease van de Volvo XC40 is een ideale optie voor bedrijven die flexibiliteit en kwaliteit waarderen. Met de recente erkenning als ‘Beste Zakenauto van het Jaar 2024’ is de XC40 niet alleen een duurzame keuze, maar ook een economisch verstandige keuze door de gunstige kilometerkostprijs. De veelzijdigheid en comfort van de XC40 maken het model perfect voor zowel korte stadsritten als langere zakelijke reizen.

De flexibele leaseperiodes van een shortlease sluiten naadloos aan bij de veranderende behoeften van jouw onderneming. Bovendien biedt de Volvo XC40 daarmee een optimale balans tussen luxe, praktische inzetbaarheid en kostenefficiëntie. Het model is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, wat hem een betrouwbare partner maakt voor elke zakelijke bestuurder. Is je interesse in de Volvo XC40 gewekt? Bekijk onze Volvo XC40 direct.

 

De voordelen van Shortleaseland

  • Levering in heel Nederland
  • Geen jaarcijfers nodig
  • Binnen 5 min een offerte
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?