Ben je op zoek naar flexibele, zakelijke lease-opties die goed aansluiten op jouw behoeften? Dan is shortlease wellicht een uitstekende optie voor jou. In deze blog bespreken we wat shortlease precies inhoudt en waarom het de moeite waard kan zijn om voor deze vorm van zakelijk leasen te kiezen.

Wat is shortlease?

Shortlease is een zakelijke leasevorm die zich kenmerkt door flexibiliteit en een korte contractduur. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om een auto te leasen voor een korte periode, meestal tussen de 1 en 12 maanden. Shortlease is ontstaan vanuit de behoefte van bedrijven om flexibeler om te kunnen gaan met hun wagenpark. Het stelt hen in staat om snel en zonder lange verplichtingen te kunnen inspelen op veranderingen in de markt en hun bedrijfsbehoeften.

Short term leaseauto

Een short term leaseauto is een auto die beschikbaar is voor shortlease. Het zijn vaak jonge en goed onderhouden auto’s die voor een relatief korte periode beschikbaar zijn. Short term leaseauto’s bieden bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt hun wagenpark uit te breiden, zonder daarbij vast te zitten aan langdurige verplichtingen. Dit maakt short term leaseauto’s een uitstekende optie voor bedrijven die behoefte hebben aan flexibiliteit en snelheid.

Shortlease zakelijk

Shortlease is met name populair onder zakelijke klanten, omdat zij vaak snel een auto nodig hebben en behoefte hebben aan de flexibiliteit van shortleasen. Of je nu een start-up hebt en behoefte hebt aan een auto voor een paar maanden, of een gevestigd bedrijf bent dat snel wil kunnen inspelen op veranderingen in de markt, shortlease biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Daarnaast wordt er bij een shortlease vaak een soepel acceptatiebeleid gehanteerd vanwege de verlaagde financiële risico’s en heb je de mogelijkheid om snel te wisselen van auto.

Voordelen shortlease

Shortlease heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele zakelijke leasevormen. Allereerst biedt het de mogelijkheid om snel en flexibel in te spelen op veranderingen in de markt en bedrijfsbehoeften. Daarnaast word je bij een shortlease sneller geaccepteerd en heb je de mogelijkheid om snel te wisselen van auto. Bovendien zijn de leaseauto’s bij Shortleaseland vaak extra scherp geprijsd en zijn er geen grote investeringen vooraf nodig.

Ben jij geïnteresseerd in een shortlease voor jouw bedrijf? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek welke opties er voor jou beschikbaar zijn. Wij bieden flexibele leasecontracten aan en hebben voor iedereen een geschikt voertuig.

 

De voordelen van Shortleaseland

  • Grootste aanbod van Nederland
  • Soepele acceptatie 
  • Binnen 24 uur rijden
  • Levering in heel Nederland
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?