De ruimste leaseauto’s van 2020
De ruimste leaseauto’s van 2020

De ruimste leaseauto’s van 2020

U zou graag een auto willen shortleasen, maar u heeft wel specifieke wensen. Één van die wensen is dat de leaseauto ruim genoeg is voor alle zakelijke klussen. Een ruime leaseauto biedt kansen voor u als ondernemer en het is daarom erg belangrijk om de juiste keuze te maken in merk en model. Om u te helpen bij die keuze hebben we een overzicht opgesteld van de ruimste modellen uit het aanbod van Shortleaseland. Vrijwel ieder model kan in diverse uitvoeringen geleverd worden en Shortleaseland denkt graag met u mee! Neem contact op met ons voor meer informatie en welke uitvoeringen direct beschikbaar zijn.

RUIMSTE PERSONENAUTO’S

PERSONENBUSSEN

Voor het vervoeren van een groot aantal personen zijn de personenbussen uit ons aanbod uiteraard het meest geschikt. De diverse merken en modellen personenbussen zijn zeer ruim en comfortabel voor zowel de bestuurder als de passagiers. Neem nou de Opel Vivaro Combi. Deze heeft een laadruimte van 924 liter en kan geleverd worden met maar liefst negen zitplaatsen! Shortleaseland heeft personenbussen van meerdere merken in het aanbod en biedt u altijd het model aan dat het beste bij uw wensen past. Wist u dat u al een personenbus kunt shortleasen vanaf € 695,- per maand? Dat is inclusief inzittendenverzekering zodat niet alleen de bestuurder, maar ook de passagiers goed verzekerd zijn bij ongevallen. Vraag direct een offerte aan voor een personenbus of neem contact op voor ons actuele aanbod.

VOLKSWAGEN SHARAN

Bent u niet op zoek naar een personenbus en wilt u toch een ruime personenauto rijden? Dan is de Volskwagen Sharan misschien iets voor u. De Sharan is uit ons aanbod personenauto’s een van de ruimste met standaard zeven zitplaatsen en tot 2430 liter laadruimte. Geïnteresseerd in een Volkswagen Sharan shortlease? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

PEUGEOT 3008

Deze comfortabele Peugeot 3008 wordt niet voor niets dé familieauto genoemd. Met een laadruimte van 823 liter en maximaal zeven zitplaatsen kunt u een hoop mensen comfortabel vervoeren. Door de inrichting van het interieur met een royaal glasoppervlak van 3,39 m2 voelt een ritje nog ruimer aan.

RUIMSTE BESTELAUTO’S

RENAULT MASTER L2/H2

Een van de grootste bestelauto’s uit het aanbod van Shortleaseland is de lange uitvoering van de Renault Master L2H2. Deze bestelauto heeft een maximaal laadvolume van 11 kubieke meter. Met deze ruime bestelauto is geen klus te groot!

CITROËN JUMPER L2H2

Deze bestelauto kan worden geleverd in diverse uitvoeringen. De gesloten bestel uitvoering heeft een maximaal laadvolume van 11,2 kubieke meter en is daarmee een van de ruimste in zijn klasse. De bestelauto is tevens leverbaar met dubbele cabine waarin ruimte comfortabel is gebruikt in de vorm van extra beenruimte. Dat maakt een rit in deze bestelauto voor iedereen zeer prettig!

MEUBELBAK

Voor het échte laadwerk zijn de meubelbakken uit het aanbod van Shortleaseland zeer geschikt. De meubelbakken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen van verschillende merken en verzekeren u van het ruimste laadvermogen. Bent u benieuwd welke meubelbak u vanaf 899 euro per maand kunt shortleasen? Vraag dan direct een offerte aan voor de meubelbak.

Categorieën
Shortlease Volkswagen Polo
Shortlease Volkswagen Polo
Vanaf 579,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Audi A3
Shortlease Audi A3
Vanaf 1.219,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?