Veel leasemaatschappijen checken jouw kredietwaardigheid wanneer je een auto bij hen wilt gaan leasen. Hierdoor is de kans groot dat je niet wordt geaccepteerd wanneer je een negatieve kredietwaardigheid hebt, bijvoorbeeld door een BKR-notering. Anderzijds kan het belangrijk voor je zijn om geen negatieve BKR-registratie te ontvangen bij het leasen van een auto, omdat je bijvoorbeeld in de nabije toekomst een lening of hypotheek wilt afsluiten.

Bij Shortleaseland beoordelen de specialisten zelf jouw situatie; dit laten we dus niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Daarnaast beoordelen wij niet op basis van cijfers, maar op basis van het vertrouwen dat we in jou en jouw onderneming hebben. We geloven namelijk dat je zelf goed kunt inschatten of je aan jouw betalingsverplichtingen kunt voldoen.

Meest gekozen

Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 529 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 659 p.m
 • Welke gegevens moet ik verstrekken?

  Voor een aanvraag hebben we jouw persoonsgegevens nodig, zodat wij contact met je op kunnen nemen. Dit betekent dat we in ieder geval je naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig hebben.

 • Kun je shortleasen met een negatieve BKR-registratie?

  Bij Shortleaseland weten we dat je als ondernemer voor diverse uitdagingen komt te staan. Deze kunnen uiteindelijk resulteren in een negatieve BKR-registratie. Hoewel je een verzoek kunt indienen om de registratie te verwijderen, blijft het in de tussentijd lastig om een auto te leasen. Shortlease is dan een goede uitkomst. Een auto leasen met negatieve BKR-registratie is in veel gevallen bij Shortleaseland geen probleem. Zo ben je op korte termijn toch voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat je een langlopende verplichting hoeft aan te gaan.

 • Waarom wordt er geen BKR-registratie gedaan bij Shortleaseland?

  Bij de meeste leasemaatschappijen ga je een leaseovereenkomst aan voor een langere periode. Aangezien het bij shortleasen gaat om een overeenkomst voor een kortere periode, is dit bij shortlease niet het geval. Daarnaast is je contract na de afgesproken looptijd maandelijks opzegbaar. Hierdoor kun je per direct onder jouw betalingsverplichting uit wanneer je financiële situatie is veranderd of wanneer je de leaseauto niet meer nodig hebt.

De voordelen van leasen bij Shortleaseland

 • Soepele acceptatie, geen jaarcijfers of bankgaranties nodig
 • Flexibele leasecontracten
 • Altijd op basis van full operational lease (incl. onderhoud, pechhulp & verzekeringen)
 • Keuze uit onze ruime voorraad nieuwe auto’s
 • Binnen 24 uur rijden

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?