Hoe is de prijs van shortlease opgebouwd?
Hoe is de prijs van shortlease opgebouwd?

Hoe is de prijs van shortlease opgebouwd?

Shortlease is een zeer voordelig optie voor iedereen die zorgeloos wilt rijden. Bij Shortleaseland betaalt u door de laagste prijsgarantie altijd de laagste prijs voor uw shortlease en u geniet van allerlei extra’s. U hoeft zelf alleen nog te tanken naast het vaste maandelijkse bedrag die u betaalt voor uw shortlease. In dat maandelijkse bedrag zitten onder andere de volgende zaken.

VERZEKERINGEN

Elke auto van Shortleaseland is standaard goed verzekerd. Dat betekent dat we voor u een WA verzekering afsluiten die schade dekt die u met de auto toebrengt aan anderen. Daarnaast krijgt u ook een inzittendenverzekering waardoor u en uw passagiers verzekerd zijn voor letselschade of schade aan bezittingen bij een ongeval met de shortleaseauto.

BELASTING

Vrijwel iedereen met een motorijtuig in Nederland moet belasting afdragen. Deze motorrijtuigenbelasting wordt door de overheid berekend aan de hand van het soort motorrijtuig, het soort brandstof die het motorrijtuig gebruikt en hoeveel het motorrijtuig weegt. Het geld dat de overheid int met deze belasting wordt onder andere gebruikt voor onderhoud aan wegen en het uitbreiden van het Nederlandse wegennet.

ONDERHOUD & REPARATIE

Om de auto in topconditie te houden heeft hij af en toe een onderhoudsbeurt nodig in de vorm van een kleine of grote beurt bijvoorbeeld. Bij een kleine beurt worden er vooral kleine dingen nagekeken en eventueel vervangen zoals het luchtfilter, de motorolie en andere vloeistoffen. De kosten hiervan zijn rond de € 120,- en worden door Shortleaseland betaalt. Bij een grote beurt worden naast alle dingen die ook bij een kleine beurt worden nagekeken ook de koppelingsdruk en deurscharnieren nagekeken. Daarnaast kan er een proefrit worden gemaakt om er zeker van te zijn dat alles nog soepel loopt. De kosten van de grote beurt zijn ook voor de rekening van Shortleaseland en liggen rond de € 400,-.

DIRECT VERVANGEND VERVOER

Door het gebruik van de auto gaan er ook wel eens dingen stuk. Dat is erg vervelend voor u, maar gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken over de reparatiekosten of uw mobiliteit. Shortleaseland regelt namelijk gratis voor u direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud aan uw shortleaseauto. De auto wordt dan gerepareerd in een garage die aangesloten is bij Shortleaseland.

Geeft uw auto een melding dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt? Plan dan direct een onderhoudsafspraak op onze website. Wanneer uw auto geen melding geeft kunt u achter uw zonneklep kijken. Op het kaartje dat u daar aantreft vind u de kilometerstand waarop de volgende onderhoudsbeurt plaats moet vinden.

AFSCHRIJVING

Wanneer u een auto koopt, is het verstandig om uit te rekenen hoelang u erin kunt rijden voordat u een nieuwe nodig heeft. In principe wordt een auto elk jaar dat u erin rijdt minder waard en u zult dus minder geld voor uw auto krijgen wanneer u hem weer verkoopt dan dat u er in eerste instantie voor heeft betaald. Dat principe heet afschrijving. Wanneer u kiest voor shortlease van Shortleaseland hoeft u zich geen zorgen te maken over afschrijving.

PECHHULP

Als ondernemer bent u graag flexibel, ook buiten onze landsgrenzen. Wij van Shortleaseland begrijpen dat en daarom geniet u standaard van gratis pechhulp door heel Europa. Dat bespaart u niet alleen geld, maar ook veel zorgen! Voor meer informatie en de voorwaarden neemt u gerust contact op met ons serviceteam.

BENIEUWD WAT SHORTLEASE KOST?

Wilt u weten wat shortlease voor u kan betekenen? Vraag dan direct een offerte aan voor een personenauto of bestelauto.

Categorieën
Shortlease Volvo V90
Shortlease Volvo V90
Vanaf 1.189,- p/mnd
Station
Automaat
excl. BTW
Shortlease Peugeot Partner L1
Shortlease Peugeot Partner L1
Vanaf 509,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?