ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Lease auto inkoopservice

Vraag nu een offerte aan

Heeft u de stap gezet om een auto of bedrijfswagen te leasen bij ShortleaseLand, maar u bent nog in bezit van uw eigen auto? Geen probleem! Indien u wenst, ruilen wij uw eigen auto in op het leasecontract. Veel mensen kijken op tegen de verkoop van hun auto. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract.

Vraag een offerte aan en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit uw eigen auto te ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst. Lees meer over onze inkoopservice.

De aanmelding is geheel vrijblijvend, hierdoor bent u niets verplicht. U kunt uw auto aanmelden op basis van uw kenteken en enkele aanvullende gegevens. Vervolgens ontvangt u van ons een passend aankoopvoorstel.

VOORDELEN VAN ONZE INKOOPSERVICE

  • Zelf geen problemen met verkoop van uw auto
  • Een passende prijs voor uw auto
  • Naadloze overgang van eigen auto naar leaseauto
  • Veilige verkoop van uw auto
  • Gratis en vijrblijvend aanvragen

Inkoopservice aanvragen

Nadat u een offerteaanvraag bij ShortleaseLand heeft gedaan, ontvangt u per e-mail een bevestiging. In deze bevestiging treft u de persoonlijke link naar uw inkoopservice formulier.