Lease auto inkoopservice

Vraag nu een offerte aan

U heeft de stap gezet om een auto te leasen bij ShortleaseLand maar heeft nog een eigen auto? Geen probleem! Indien u dat wenst, ruilen wij uw eigen auto in op de leaseovereenkomst. Veel mensen vinden het verkopen van hun auto meer gedoe. Met onze inruilservice heeft u zelf geen omkijken naar een verkoop en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij inlevering van uw leaseauto.

Doe een offerte aanvraag en vul ons inkoopservice formulier in. U ontvangt daarop van ons een geheel vrijblijvend aankoopvoorstel. Bent u akkoord met ons voorstel? Dan nodigen wij u op een door u gewenste datum uit om uw ruilen auto op onze locatie te komen ruilen voor de door u gekozen leaseauto. Lees meer over onze inkoopservice.

De aanmelding is gratis en vrijblijvend, u bent niets verplicht. U kunt uw auto aanmelden op basis van het kenteken en enkele aanvullende gegevens. Wij gaan vervolgens aan de slag en zorgen dat je een bod ontvangt.

Voordelen van onze inkoopservice

  • Zelf geen gedoe met verkoop van uw auto
  • Een eerlijke prijs voor uw auto
  • Naadloze overgang van eigen auto naar lease auto
  • Uw auto veilig verkocht
  • Gratis en vrijblijvende aanvraag

Inkoopservice aanvragen

Nadat u een offerteaanvraag bij ShortleaseLand heeft gedaan, ontvant u e-per mail een bevestiging. In deze bevestiging treft u de link naar ons inkoopservice formulier.