088 700 1888 Offerte aanvragen
Menu Mobiel menu
1 t/m 18 maanden lease
Per maand opzegbaar
Laagste prijsgarantie

Klantenservice

Ondanks dat de klanttevredenheid bij ons ontzettend hoog in het vaandel staat, maken wij Shortleaseland ook fouten. Het maken van fouten is natuurlijk nooit onze intentie!.

Ons doel

Bij Shortleaseland streven wij continue naar een probleemloze samenwerking met onze klanten. Ons doel is om u met plezier in een voertuig te laten rijden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u volledig wordt ontzorgd. Wij ontzorgen onze klanten door het fgeit dat wij in geval van onderhoud, de auto bij u komen ophalen. Wanneer het benodigde onderhoud is voldaan, komen wij uw onderhouden auto weer bij u terug brengen. Wij staan ervoor om u bij het gehele proces te begeleiden. Daarnaast voorzien wij u van vrijblijvend advies met betrekking tot de componenten van het contract, tekenen van de overeenkomst en het afleveren van uw leaseauto. Wanneer de auto geen behoeft meer voor u is en uw contract is beëdigd, kunt u deze weer probleemloos bij ons inleveren.

Negatieve ervaringen kenbaar maken

Helaas komt het voor dat zaken onbewust niet correct verlopen en dat wij dus fouten maken. Hier mag u terecht uw ongenoegen over uiten. Er zijn verschillende manieren om uw klacht of feedback bij ons kenbaar te maken. Door het formulier onderaan deze pagina in te vullen, weet u zeker dat we uw klacht snel in behandeling nemen. Uw doel is natuurlijk om tot een passende oplossing te komen. Hoewel wij zeer ons best doen kunnen wij niet alle online uitingen monitoren. Dit met mogelijk gevolg dat uw klacht niet door ons gehoord wordt en wij niet kunnen sturen waar nodig. Wij komen immers graag tot een voor u passende oplossing en dat kan alleen wanneer uw klacht ons ook daadwerkelijk bereikt. Wij waarderen het daarom ook erg als u uw klacht of feedback kenbaar maakt bij ons. Dit zodat wij u hiermee kunnen helpen en dat wij er in de toekomst voor zorgen dat dit voorval wordt voorkomen.

Bereik onze klantenservice via onderstaand formulier


  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Stap 1 Uw feedback kenbaar maken
  • Stap 2 Relatiebeheer verwerkt uw klacht
  • Stap 3 Contact met Shortleaseland
  Stap 1

  Uw feedback kenbaar maken

  u003cpu003eFormuleer uw feedback in het formulier hierboven. Indien u liever direct wilt mailen, kunt u een e-mail sturen naar u003ca href=u0022mailto:klachten@shortleaseland.nlu0022u003eklachten@shortleaseland.nlu003c/au003e .u003c/pu003e
  Stap 2

  Relatiebeheer verwerkt uw klacht

  u003cpu003eOnze medewerkers van relatiebeheer nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. u003c/pu003e
  Stap 3

  Contact met Shortleaseland

  u003cpu003eTijdens dit telefoongesprek zal met u gezocht worden naar een passende oplossing voor uw klacht.u003c/pu003e

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details
  Open chat
  Welkom bij Shortleaseland, waarmee kunnen we u helpen?