Kort leasen

Shortlease Lexus IS300h
Vanaf 1.269,- p/mnd
Sedan
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz A Klasse
Vanaf 859,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz GLC Hybride
Vanaf 1.669,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Kia Picanto
Vanaf 429,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
excl. BTW

Kort een auto leasen? Kies voor shortlease

Bent u mkb’er, zzp’er of starter en heeft voor een korte periode een auto nodig? Dan zit u goed bij Shortleaseland. Shortlease is een beproefde oplossing als u een auto wilt leasen, maar niet jarenlang aan een contract vast wilt zitten. Als ondernemer heeft u flexibiliteit nodig, voor uzelf of uw medewerkers. Met een shortleasecontract leaset u al een auto vanaf een periode van één maand. Na de eerste contracttermijn zegt u de lease eenvoudig weer op. Doorrijden mag natuurlijk ook: tot een periode van 18 maanden behoudt u dezelfde voorwaarden.  

 

Shortlease de auto die u graag rijdt

Shortleaseland is volledig ingericht op het kort leasen van een auto. In ons assortiment vindt u een groot aantal merken, modellen en uitvoeringen. Inclusief diverse luxe uitvoeringen. Zo zit er altijd wel een bedrijfswagen bij die bij uw wensen aansluit. De meeste auto’s staan klaar om weg te rijden. Nadat u uw handtekening onder het shortleasecontract heeft gezet, kunt u snel zorgeloos de weg op.  Comfortabel op pad naar die belangrijke klant of die opdrachtgever aan de andere kant van het land.  

 

Vast bedrag per maand

Bij shortlease betaalt u altijd een vast bedrag per maand voor het leasen van uw auto. In deze maandelijkse leaseprijs zijn bijna alle kosten inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, verzekeringen of belasting. Het enige waar u nog zelf voor betaalt zijn de brandstof en eventuele bekeuringen. Heeft u uw leaseauto na een maand niet meer nodig? Dan zegt u het contract eenvoudig op. U levert de auto bij ons in en zit nergens meer aan vast. Ook handig als u bijvoorbeeld toch een andere auto wilt leasen. Een upgrade is zo gemaakt.

 

Kort een auto leasen? Kom naar Shortleaseland

Shortleaseland staat voor flexibiliteit. Wilt u meer weten over de beschikbare merken en modellen of heeft u vragen over het afsluiten van een shortleasecontract? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee over het type contract en auto dat bij uw wensen aansluit. Zo helpen we u om de juiste beslissing te nemen.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?