Laagste prijsgarantie

Bij Shortleaseland profiteer je van de laagste prijsgarantie bij personenauto’s en bedrijfswagens. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je te veel betaalt, bij ons vind je immers de laagste prijs. Als je bij een andere leasemaatschappij toch een lagere prijs vindt, ontvang je van ons een vergoeding.

De voorwaarden

Iedere dag houden we de prijzen van onze merken en modellen in de gaten bij andere leasemaatschappijen en spelen hierop in. Op deze manier zorgen we ervoor dat je bij ons gegarandeerd de laagste prijs hebt. Als je toch graag onze prijzen wilt vergelijken met de prijzen bij andere leasemaatschappijen, is het wel belangrijk dat je de prijzen vergelijkt onder gelijksoortige omstandigheden. Er moet voldaan worden aan de volgende voorwaarden om in aanmerking te komen voor de laagste prijsgarantie:

  • De laagste prijsgarantie geldt op auto’s vanaf categorie B.
  • De auto of bedrijfswagen moet van hetzelfde merk, model en type zijn. Een Opel Vivaro L2H1 is niet hetzelfde als een Opel Vivaro met dubbele cabine.
  • De auto of bedrijfswagen moet dezelfde kenmerken hebben. Uitvoering, accessoires en extra opties in de auto of bedrijfswagen moeten hetzelfde zijn, aangezien deze zaken logischerwijs invloed hebben op de prijs van het voertuig.
  • Het leasecontract moet dezelfde kenmerken hebben. Dit betekent dat de prijs op basis van shortlease moet zijn en de kilometrage en looptijd dus overeen moeten komen.

Kom je tijdens je onderzoek toch een lagere prijs tegen en voldoet het aan alle bovenstaande voorwaarden? Sla de link dan op, zodat wij de prijs kunnen controleren. Als je gelijk hebt, passen wij onze prijs direct aan, lease je het voertuig tegen deze lagere prijs en krijg je van ons een volle tank brandstof cadeau.

Direct rijden

Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 529 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 659 p.m

De voordelen van leasen bij Shortleaseland

  • Soepele acceptatie, geen jaarcijfers of bankgaranties nodig
  • Flexibele leasecontracten
  • Altijd op basis van full operational lease (incl. onderhoud, pechhulp & verzekeringen)
  • Keuze uit onze ruime voorraad nieuwe auto’s
  • Binnen 24 uur rijden

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?