Lange termijn auto huren

Shortlease Fiat Doblo L1
Vanaf 539,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Kia ProCeed
Vanaf 929,- p/mnd
Station
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Opel Combo L2
Vanaf 529,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Kia ProCeed
Vanaf 769,- p/mnd
Station
Automaat
excl. BTW

Lange termijn auto huren? Kies voor shortlease

Heeft u voor een korte periode een auto nodig? Dan lijkt het wellicht logisch om er één te huren. De huurkosten van een auto lopen echter snel op. Zeker als u de auto een maand nodig heeft. In dat laatste geval is het veel voordeliger om te kijken naar shortlease. Met deze leasevorm rijdt u al een auto voor een periode van één maand. Voor uzelf, of voor één van uw medewerkers.

 

Wat kost shortlease?

Bij shortlease betaalt u één vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief verzekeringskosten, onderhoud, reparaties, pechhulp, motorrijtuigenbelasting en eventueel vervangend vervoer. Daarbij is de borg voor shortlease laag. Zo bent u met een shortleasecontract al snel goedkoper uit dan met het huren van een auto voor een langere periode. Na de initiële contractperiode – die is al vanaf één maand – zegt u uw leasecontract eenvoudig maandelijks op. Langer leasen kan natuurlijk ook: u blijft dan hetzelfde maandbedrag betalen tot een periode van 18 maanden.

 

Shortlease versus autohuur

Het grote voordeel van shortlease is dat u veel voordeliger uit bent dan met het huren van een auto. Daarnaast kiest u zelf welke auto u rijdt: het merk, model en de uitvoering bepaalt u helemaal zelf. Dit in tegenstelling tot autohuur, waarbij u alleen keuze heeft voor een categorie. Shortlease lijkt hiermee op een langdurig leasecontract, met het enige verschil dat u hier niet jaren aan vast zit. Zo blijft u flexibel tegen relatief lage kosten.

 

Auto huren voor langere termijn? Kom naar Shortleaseland

Wilt u voor de lange termijn een auto huren maar dan tegen betere voorwaarden? Bekijk dan de mogelijkheden van Shortleaseland. Wij hebben ruim 300 auto’s op voorraad. Kijk online rond en bel met één van onze leaseadviseurs voor een persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee over de auto én het type contract dat bij uw wensen aansluit.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?