Lange termijn auto huren

Shortlease Land Rover Range Rover Velar
Vanaf 3.415,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Volvo V60
Vanaf 1.329,- p/mnd
Station
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Lexus UX300e
Vanaf 769,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Opel Astra
Vanaf 669,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Lange termijn auto huren? Kies voor shortlease

Heeft u voor een korte periode een auto nodig? Dan lijkt het wellicht logisch om er één te huren. De huurkosten van een auto lopen echter snel op. Zeker als u de auto een maand nodig heeft. In dat laatste geval is het veel voordeliger om te kijken naar shortlease. Met deze leasevorm rijdt u al een auto voor een periode van één maand. Voor uzelf, of voor één van uw medewerkers.

 

Wat kost shortlease?

Bij shortlease betaalt u één vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief verzekeringskosten, onderhoud, reparaties, pechhulp, motorrijtuigenbelasting en eventueel vervangend vervoer. Daarbij is de borg voor shortlease laag. Zo bent u met een shortleasecontract al snel goedkoper uit dan met het huren van een auto voor een langere periode. Na de initiële contractperiode – die is al vanaf één maand – zegt u uw leasecontract eenvoudig maandelijks op. Langer leasen kan natuurlijk ook: u blijft dan hetzelfde maandbedrag betalen tot een periode van 18 maanden.

 

Shortlease versus autohuur

Het grote voordeel van shortlease is dat u veel voordeliger uit bent dan met het huren van een auto. Daarnaast kiest u zelf welke auto u rijdt: het merk, model en de uitvoering bepaalt u helemaal zelf. Dit in tegenstelling tot autohuur, waarbij u alleen keuze heeft voor een categorie. Shortlease lijkt hiermee op een langdurig leasecontract, met het enige verschil dat u hier niet jaren aan vast zit. Zo blijft u flexibel tegen relatief lage kosten.

 

Auto huren voor langere termijn? Kom naar Shortleaseland

Wilt u voor de lange termijn een auto huren maar dan tegen betere voorwaarden? Bekijk dan de mogelijkheden van Shortleaseland. Wij hebben ruim 300 auto’s op voorraad. Kijk online rond en bel met één van onze leaseadviseurs voor een persoonlijk advies. Wij denken graag met u mee over de auto én het type contract dat bij uw wensen aansluit.