Leaseauto kiezen
Leaseauto kiezen

Leaseauto kiezen

Een leaseauto kiezen is een leuke, maar vaak ook een moeilijke taak. U kunt bij ShortleaseLand terecht voor een groot aanbod modellen, wat de keuze misschien zelfs nog moeilijker maakt. Wij helpen u graag op weg!

EERSTE SELECTIE

Een leaseauto kiezen kan knap lastig zijn, maar leaseauto’s die u in geen geval zou willen rijden van uw lijstje schrappen gaat eenvoudiger. Begin dus met uzelf de vraag te stellen wat u absoluut niet wilt. Houd daarbij rekening met wat u wilt uitstralen. Welke kleuren, merken en modellen vindt u absoluut niet mooi? Bedenk hoeveel kilometer u zult gaan rijden per jaar om te erachter te komen of benzine of diesel voordeliger is in uw situatie. ShortleaseLand adviseert u hier ook graag over. Er zullen nu al veel leaseauto’s zijn afgevallen, wat de keuze al een stuk makkelijker maakt.

GUNSTIGE BIJTELLING

Voor de keuze van een leaseauto is het van belang om in uw overweging mee te nemen wat u bereid bent om te betalen aan bijtelling. Hoe ‘groener’ en duurzamer de auto, des te lager de bijtelling. Bij ShortleaseLand kunt u nog (tijdelijk) profiteren van de lage en populaire 14% bijtellingscategorie. Als u niet meer dan 500 privékilometers per jaar maakt, hoeft u helemaal niet te kijken naar bijtelling. Let er wel goed op dat u ritregistratie bijhoudt, zodat u kunt aantonen dat u niet boven deze grens uitkomt. Bijtelling geldt dan niet voor u.

OMSTANDIGHEDEN EN OPTIES

Kijk tenslotte naar de omstandigheden van uw privésituatie en uw werksituatie. Moet u vaak veel spullen vervoeren, dan is het wellicht verstandig om een station wagen te leasen. Heeft u een groot gezin? Zorg dan dat u een auto leaset met voldoende zitplaatsen. Een vijfdeurs auto is iets minder sportief, maar vaak wel prettiger in gebruik voor mensen met kinderen. Als u veel onderweg bent, dan zijn de luxe opties van een auto misschien ook wel interessant voor u. Denk daarbij aan stoelverwarming, stoelmassage en een achteruitrijcamera.

LOOPTIJD

De looptijd is ook een punt waarover goed nagedacht moet worden. Bij ShortleaseLand kunt u al een leaseauto kiezen en een contract afsluiten voor één maand. Dit is zeer gunstig voor bestuurders die nog niet weten hoe lang ze de auto nodig zullen hebben of voor bestuurders die graag nieuwe auto’s rijden. U bent met deze contracten namelijk erg flexibel en hoeft niet te investeren in een nieuwe auto, waardoor het voor veel mensen plotseling mogelijk wordt de nieuwste auto’s te rijden én uit te proberen. Vooral voor startende ondernemers kan shortlease een uitkomst zijn, omdat zij dan nooit onnodig lang aan een leasecontract vastzitten.

Categorieën
Shortlease Ford Transit Connect L2H1
Shortlease Ford Transit Connect L2H1
Vanaf 529,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Volkswagen Touran
Shortlease Volkswagen Touran
Vanaf 809,- p/mnd
MPV
Automaat
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?