088 700 1888 Offerte aanvragen
Menu Mobiel menu
1 t/m 18 maanden lease
Per maand opzegbaar
Laagste prijsgarantie
Terug naar overzicht

Shortleaseland groeit met u mee!

Leestijd 2 min.
Datum 3 februari 2021

Flexibele contracten voor een flexibele inrichting van uw wagenpark.

Afgelopen vrijdag heeft Shortleaseland 15 Citroën C1’s mogen afleveren bij OCT Personeelsdiensten.

Het vraagstuk van OCT; Hoe zorgen wij ervoor dat ons wagenpark flexibel ingericht kan worden en tegelijkertijd uniformiteit uitstraalt.

Door de ruime voorraad kon Shortleaseland binnen een korte periode 15 dezelfde auto’s inzetten met flexibele contracten. Want lang vastzitten aan een contract, daar is in deze periode niemand naar op zoek. Het flexibel kunnen op- en afschalen is voor vele bedrijven belangrijk, door de snelle groei van OCT Personeelsdiensten waren zij op zoek naar een shortleasepartij die meedenkt in mogelijkheden.

Herkenbaarheid; dat is voor ieder bedrijf belangrijk. Door exact dezelfde auto’s met bijbehorende bestickering in te zetten, herkent u vanaf dit moment altijd de auto’s van OCT (waar zij in Nederland dan ook rijden).

En moet er op kort termijn nog een auto bijkomen? Met één belletje kan een extra auto al binnen 48 uur bestickert en wel voor de deur staan. Want leveren op locatie, dat kan door heel Nederland.  

Wij danken zowel OCT Personeelsdiensten voor de kans en J&J Productions voor het snelle schakelen wanneer wij weer om een (bijna) onmogelijke klus vragen binnen een kort tijdsbestek.

Over OCT Personeelsdiensten;

OCT Personeelsdiensten B.V. is een groeiend, eerlijk, betrokken en hardwerkend lokaal uitzendbureau, die in diverse branches personeel levert. Een bedrijf met ambitie die veel te bieden heeft. OCT Personeelsdiensten B.V. is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling, het snel leveren van technische, industrieel, bouwkundig en commercieel personeel. Benieuwd wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Ga dan snel naar de site.

Bekijk meer artikelen

Nieuws overzicht

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
Welkom bij Shortleaseland, waarmee kunnen we u helpen?