Occasion lease zonder BKR-check en zonder BKR-registratie

Wil je een occasion lease zonder BKR-registratie? Of wil je een occasion lease zonder BKR check? Geen probleem, bij Shortleaseland kun je namelijk een occasion leasen zonder BKR check en zonder geregistreerd te worden bij het BKR.

Occasion lease zonder BKR-check

De meeste leasemaatschappijen beoordelen je financiële situatie voordat je een occasion kunt gaan leasen, door middel van een BKR check. Als je een negatieve BKR-registratie hebt, kan het in dat geval lastig zijn om een leasecontract af te sluiten. Bij Shortleaseland pakken we de beoordeling van jouw financiële situatie anders aan en doen we geen BKR check. Onze specialisten kijken niet naar een negatieve BKR-registratie uit het verleden, maar beoordelen zelf je huidige situatie. Wij vinden vertrouwen belangrijker dan de cijfers en geloven dat je namelijk zelf goed kunt inschatten of je aan de betalingsverplichtingen kunt voldoen. Om deze reden kun je een occasion leasen zonder BKR check bij Shortleaseland. Heb je een negatieve BKR-registratie? Lees hier meer over shortlease met negatieve BKR-registratie.

Occasion lease zonder BKR-registratie

Bij de meeste leasemaatschappijen wordt een nieuwe leaseovereenkomst geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR), met als gevolg dat je in veel gevallen geen of minder nieuw krediet kunt afsluiten. Denk hierbij aan het aanvragen van een lening, het afsluiten van een hypotheek of het afsluiten van een telefoonabonnement. Dit komt omdat je met het leasen van een occasion voor een lange termijn een financiële verplichting aangaat. Hierdoor wordt een leasecontract gezien als een soort persoonlijke lening. Bij Shortleaseland is dit niet het geval – bij Shortleaseland kun je een occasion leasen zonder BKR-registratie te krijgen. Dit omdat er aan een shortlease occasion minder risico’s zijn verbonden dan aan een leasecontract voor de lange termijn.

In dit whitepaper

 • Wat is een BKR-registratie en wanneer krijg je een BKR-registratie?
 • Hoelang blijft een BKR-registratie zichtbaar?
 • Hoe kun je een BKR-registratie verwijderen?
 • Hoe werkt leasen met een negatieve BKR-registratie?
 • Welk bedrag wordt er geregistreerd bij het BKR in geval van leasen?
 • De voordelen van leasen met een negatieve BKR-registratie
hbspt.forms.create({ region: "na1", portalId: "7639268", formId: "5ef99bf3-3f83-420c-a9fe-0f34afdfa68b" });
 • Waarom wordt er geen BKR-registratie gedaan bij Shortleaseland?

  Bij de meeste leasemaatschappijen ga je een leaseovereenkomst aan voor een langere periode. Aangezien het bij shortleasen gaat om een overeenkomst voor een kortere periode, is dit bij shortlease niet het geval. Daarnaast is je contract na de afgesproken looptijd maandelijks opzegbaar. Hierdoor kun je per direct onder jouw betalingsverplichting uit wanneer je financiële situatie is veranderd of wanneer je de occasion lease niet meer nodig hebt en kun je een shortlease zonder BKR-registratie afsluiten.

 • Wat is de contractduur bij shortlease?

  Shortlease is een aantrekkelijk alternatief voor leasen of huren als je voor een kortere periode een occasion nodig hebt. Bij Shortleaseland is het mogelijk om een shortleasecontract af te sluiten voor een periode van minimaal één maand tot maximaal 24 maanden. Als je voor een langere periode wilt leasen wordt het een ‘regulier’ operational leasecontract. Shortlease is een stuk flexibeler dan leasen voor de lange termijn en vaak ook goedkoper dan huren. Na de afgesproken looptijd van je contract is deze per maand opzegbaar.

Wat is een occasion lease?

Een occasion lease is een jong-gebruikte, goed onderhouden auto, die al wat kilometers gereden heeft. Een occasion kun je zowel zakelijk als private leasen. Het voordeel van een occasion is dat deze auto’s al wat kilometers erop hebben zitten, waardoor we weten dat de auto betrouwbaar is en de onderhoudsgeschiedenis van het voertuig kennen. Daarnaast zijn occasions direct leverbaar en kun je dus meteen de weg op en zijn onze occasions vaak voorzien van veelgevraagde opties. Bij Shortleaseland kun je een occasion leasen zonder BKR check en zonder een BKR-registratie te ontvangen.

Meest gekozen

Automaat

Kia Picanto

Hatchback

€ 459 p.m

Peugeot Partner

L1H1

€ 519 p.m
Automaat

Škoda Kamiq

SUV

€ 659 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Mercedes-Benz Vito

L2H1

€ 729 p.m

Peugeot 2008

SUV

€ 669 p.m

Wil je een occasion leasen zonder BKR check en zonder BKR-registratie? Bekijk dan ons aanbod op de website. Zo krijg je een goede indruk van de mogelijkheden bij Shortleaseland. Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee.

088-700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?