Over ShortleaseLand

Shortleaseland.nl behoort tot één van Nederlands grootste shortlease maatschappijen. Omdat wij altijd beschikken over een voorraad van 250 personen- en bedrijfs shortlease auto's moet het wel heel raar lopen als wij de door u uitgekozen auto niet op voorraad hebben staan. Door onze flexibiliteit - u kunt uw leasewagen namelijk al na 1 maand retourneren - weet u zeker dat u uw auto nooit langer hoeft te leasen dan voor uw wenselijk is. Ook 6, 12, 24, 36, 48 en 60 maanden behoren tot de mogelijkheden. Hoe langer u immers leaset, hoe lager de maandbedragen worden. Zoals u op de website kunt zien zijn bij ons ook starters en ZZP-ers van harte welkom bij ShortleaseLand! Voor bedrijven met een groter flexibel wagenpark, kunnen aparte afspraken gemaakt worden t.b.v. complete ontzorging.

Dit op maat gesneden concept realiseren wij met zowel nieuwe als jong gebruikte auto's, zodat u altijd representatief op weg kunt. Tevens hebben wij de beschikking over een ruime voorraad 14% bijtelling auto's. Voor meer informatie neemt u contact op met ons team accountmanagers. Zij staan u graag bij met raad en daad in al uw vragen en wensen.

Brengservice

Gratis haal en brengservice bij shortleasen

Indien het u niet lukt uw leaseauto te komen halen, heeft ShortleaseLand een brengservice. Eén van onze medewerkers brengt de leaseauto voor € 69,- bij u op locatie, zodat u geen tijd kwijt bent aan het ophalen van de auto. Uiteraard bepaalt u wanneer de leaseauto (binnen kantoortijden) bij u wordt afgeleverd.

Altijd vervangend vervoer

Vervangend vervoer bij ShortleaseLand

Mocht uw leaseauto aan onderhoud toe zijn dan kunt u de auto door een van onze chauffeurs op de door u gewenste locatie op laten halen, waarna wij deze een onderhoudsbeurt geven. Daarna zal de auto wederom op een afgesproken tijdstip bij u afgeleverd worden. Bovendien regelen wij in de tussentijd vervangend vervoer voor u!

Per maand opzeggen

Gratis haal en brengservice bij shortleasen

Wanneer u leaset bij Shortleaseland kunt u te allen tijde, na een afgesproken vaste periode, uw lease overeenkomst maandelijks opzeggen. Hierdoor blijft u flexibel in het rijden van een leaseauto, zodat u wanneer u deze niet nodig heeft ook niet hoeft te betalen. Dit zorgt ervoor dat u geen onnodige kosten maakt. Wij willen leasen namelijk graag altijd aantrekkelijker houden dan kopen voor u en uw bedrijf. Zeker nu is het wenselijk om zo min mogelijk kosten te hebben en uw kas te ontzien van hoge kosten.

Het acceptatiebeleid van ShortleaseLand

ShortleaseLand heeft haar eigen acceptatiebeleid. Omdat banken en andere financiële instellingen steeds moeizamer financieringen verstrekken aan onder andere starters en ZZP-ers hanteert ShortleaseLand een ruimere acceptatie, waardoor de kans groot is dat u toch bij ShortleaseLand kunt leasen, ook wanneer u in het verleden (door de crisis) te maken gehad zou hebben met tegenvallende resultaten.