088 700 1888 Offerte aanvragen
Menu Mobiel menu
1 t/m 18 maanden lease
Per maand opzegbaar
Laagste prijsgarantie

Onze visie

ShortleaseLand behoort tot Nederlands grootste shortleasemaatschappijen en is onderdeel van Lease 2.0 B.V. Wij beschikken altijd over een actuele voorraad van 250 personenauto’s en bedrijfswagens geschikt voor shortlease. Daarom kunnen wij bijna altijd een passende oplossing bieden. Door onze contracten met flexibele opzeggingstermijnen kunt u uw leasecontract na één maand opzeggen, hierdoor bent u er van verzekerd dat u uw leaseauto niet langer hoeft te rijden dan nodig is.

Daarnaast zijn startende ondernemers en ZZP’ers welkom bij ShortleaseLand! Voor bedrijven met grote flexibele wagenparken kunnen speciale afspraken gemaakt worden, hierdoor wordt uw bedrijf volledig ontzorgd.

Bent u geïnteresseerd in private lease maar wilt u niet aan een 5-jarig contract zitten. Dan is de particuliere shortlease bij ShortleaseLand ook zeker een mogelijkheid. Zo kunt u ook als particulier genieten van onze flexibele voorwaarden, looptijden en all-in contracten.

Voor specifieke vragen en wensen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.

Dit op maat gemaakte concept maken wij mogelijk met zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s, hierdoor kunt u altijd representatief op weg.

1 t/m 18

1 t/m 18

Maanden Lease
Per maand

Per maand

Opzegbaar
Laagste

Laagste

Prijsgarantie
9.8/10

9.8/10

Klanten beoordeling
Henry uw leaseadviseur

Ons team

Lorenzo

Lease adviseur

Wendy

Receptioniste

John

Logistiek

Anouk

Contractbeheer

Bianca

Lease adviseur

Suzanne

Relatiebeheer

Sandra

Contractbeheer

Thomas

Administratie

Overige voordelen

Laagdrempelig acceptatiebeleid
ShortleaseLand onderscheidt zich door haar eigen acceptatiebeleid. Tegenwoordig geven banken en financiële instellingen niet zo maar financieringen af, hierdoor kunnen veel startende ondernemers of ZZP’ers niet aan hun mobiliteitsbehoefte voldaan. ShortleaseLand heeft een ruim acceptatie beleid, waardoor de kans groot is dat u toch in uw mobiliteitsbehoefte kan voldoen.

Per kalendermaand opzeggen:
Door de scherpe prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen. Dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers en/of ZZP’ers.

Brengservice:
Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw leasevoertuig bij ons op locatie op te halen? ShortleaseLand levert deze voor een kleine meerprijs bij u op locatie in heel Nederland. U bepaalt zelf de gewenste datum en het tijdstip van aflevering.

Vervangend vervoer:
Wanneer uw voertuig door onze eigen werkplaats voor onderhoud wordt ingenomen, krijgt u altijd direct vervangend vervoer. Wanneer uw voertuig weer volledig onderhouden is, ruilt u deze weer eenvoudig om en kunt u weer veilig de weg op. Wanneer u geen tijd heeft om uw personenauto of bedrijfswagen op te halen of te brengen voor een onderhoudsbeurt, halen wij uw leasevoertuig op uw gewenste locatie in Nederland.

Wat klanten over ons zeggen

Hieronder kunt u de klantervaringen lezen.

Een organisatie die klantgericht meedenkt, flexibel opereert en afspraken nakomt!
Werknemers die out of the box meedenken waarbij klantgerichtheid, flexibiliteit op de voorgrond staat.
Uitzonderlijke inzet om hun afspraken na te komen.

vke bouw
VKE bouw B.V. Dhr. Ferguson

Goede en snelle service van Shortleaseland. Vanaf het begin goed contact gehad met Lorenzo en hier goede duidelijke afspraken mee kunnen maken. Ze denken mee met grote bedrijven en proberen soms tussen de regels door te lezen. Super!

Mediamarkt Logo
Mediamarkt Ekkersrijt Dhr. Kuik

Ik (wij-Fortiflex) hebben zeer goede ervaringen met Shortleaseland. Qua prijs en snelheid van levering, maar nog meer door de vriendelijk en goede service.

Fortiflex logo
Fortiflex B.V. Dhr. van der Neut

Hulp nodig?

Bereik ons direct tijdens openingsuren op onderstaand nummer of mail ons via Info@shortleaseland.nl

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
Welkom bij Shortleaseland, waarmee kunnen we u helpen?