Shortleaseland is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste shortleasemaatschappij, gespecialiseerd in lease van personen- en bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een voorraad van 500 personen- en bedrijfswagens. Om deze reden kunnen wij bijna altijd een passende oplossing bieden.

Daarnaast kun je door onze contracten met flexibele opzeggingstermijnen jouw leasecontract na één maand opzeggen. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je jouw leaseauto niet langer hoeft te rijden dan nodig is.

Bij Shortleaseland is bijna iedereen welkom: startende ondernemers en zzp’ers, maar ook grote bedrijven en particulieren. Voor bedrijven met grote, flexibele wagenparken kunnen speciale afspraken gemaakt worden; hierdoor wordt je bedrijf volledig ontzorgd.

Ben je geïnteresseerd in private lease, maar wil je niet aan een 5-jarig contract vastzitten? Dan is de particuliere shortlease bij Shortleaseland ook zeker een mogelijkheid. Zo kun je ook als particulier genieten van onze flexibele voorwaarden, flexibele looptijden en all inclusive contracten. 

shortleaseland gevel

Actie auto's

Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 529 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 659 p.m

Laagdrempelig acceptatiebeleid

Shortleaseland onderscheidt zich door haar eigen acceptatiebeleid. Tegenwoordig geven banken en financiële instellingen niet zomaar financieringen af, waardoor veel startende ondernemers en zzp’ers niet aan hun mobiliteitsbehoefte kunnen voldoen.

Omdat Shortleaseland een soepel acceptatiebeleid heeft, kunnen wij jou waarschijnlijk wél de weg op helpen. 

Per kalendermaand opzeggen

Door de scherpe prijs te combineren met een variabele opzeggingstermijn, is leasen bij Shortleaseland zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken, is het leasecontract per maand opzegbaar.

Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen. Dit biedt dan ook veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers en/of zzp’ers.

Levering op locatie

Ben je niet zelf in de mogelijkheid om het leasevoertuig bij ons op locatie op te halen? Dan kunnen wij deze voor een kleine meerprijs bij jou op locatie laten leveren door heel Nederland. Je bepaalt zelf de gewenste datum en het tijdstip van aflevering. 

Vervangend vervoer

Wanneer jouw voertuig door onze eigen werkplaats voor onderhoud wordt ingenomen, krijg je altijd direct vervangend vervoer. Zodra je voertuig weer volledig onderhouden is, ruil je deze weer eenvoudig om en kun je weer veilig de weg op.

Indien je geen tijd hebt om jouw personenauto of bedrijfswagen weg te brengen of op te halen voor een onderhoudsbeurt, halen wij jouw leasevoertuig op bij een gewenste locatie in Nederland.

De voordelen bij Shortleaseland

  • Geen grote eenmalige investering nodig
  • Geen financiële risico’s, maandelijks opzegbaar
  • Je zit niet vast aan een langdurig leasecontract
  • Flexibel leasecontract: wil je een upgrade? Geen probleem!
  • Een vast maandbedrag waarbij alle kosten zijn inbegrepen
  • Keuze uit de nieuwste auto’s en bedrijfswagens
  • Binnen 24 uur al de weg op

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?