Over Shortleaseland

Shortleaseland is inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste shortlease maatschappij, gespecialiseerd in lease van personen- en bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een voorraad van 400 personen- en bedrijfswagens.


Daarom kunnen wij bijna altijd een passende oplossing bieden. Door onze contracten met flexibele opzeggingstermijnen kunt u uw leasecontract na één maand opzeggen, hierdoor bent u er van verzekerd dat u uw leaseauto niet langer hoeft te rijden dan nodig is.


Daarnaast zijn startende ondernemers en ZZP’ers welkom bij Shortleaseland! Voor bedrijven met grote flexibele wagenparken kunnen speciale afspraken gemaakt worden, hierdoor wordt uw bedrijf volledig ontzorgd.


Bent u geïnteresseerd in private lease maar wilt u niet aan een 5-jarig contract vastzitten? Dan is de particuliere shortlease bij Shortleaseland ook zeker een mogelijkheid. Zo kunt u ook als particulier genieten van onze flexibele voorwaarden, looptijden en all-in contracten.


Voor specifieke vragen en wensen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers.


Dit op maat gemaakte concept maken wij mogelijk met zowel nieuwe als jong gebruikte auto’s, hierdoor kunt u altijd representatief op weg.

Snelle acceptatie, laagste prijsgarantie en levering in heel Nederland

Laagdrempelig acceptatiebeleid

Shortleaseland onderscheidt zich door haar eigen acceptatiebeleid. Tegenwoordig geven banken en financiële instellingen niet zo maar financieringen af, hierdoor kunnen veel startende ondernemers of ZZP’ers niet aan hun mobiliteitsbehoefte voldoen. Shortleaseland heeft een ruim acceptatie beleid, waardoor de kans groot is dat u toch in uw mobiliteitsbehoefte kan voldoen.

Per kalendermaand opzeggen

Door de scherpe prijs te combineren met een variabele opzeggingstermijn is leasen bij Shortleaseland zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig worden ontnomen. Dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers en/of ZZP’ers.

Brengservice

Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw leasevoertuig bij ons op locatie op te halen? Shortleaseland levert deze voor een kleine meerprijs bij u op locatie in heel Nederland. U bepaalt zelf de gewenste datum en het tijdstip van aflevering.

Vervangend vervoer

Wanneer uw voertuig door onze eigen werkplaats voor onderhoud wordt ingenomen, krijgt u altijd direct vervangend vervoer. Wanneer uw voertuig weer volledig onderhouden is, ruilt u deze weer eenvoudig om en kunt u weer veilig de weg op.

Wanneer u geen tijd heeft om uw personenauto of bedrijfswagen op te halen of te brengen voor een onderhoudsbeurt, halen wij uw leasevoertuig op uw gewenste locatie in Nederland.

Met vriendelijke groet,

Harrold van de Ven

Wie zijn wij?

"
Wij denken persoonlijk mee in uw mobiliteitsvraagstuk

Advies nodig?

0

jaar

Grootste Shortleaser

0
Medewerkers
0
Klantbeoordeling
0
Auto's op voorraad

Een greep uit ons team

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?