Privé shortlease

Korte tijd een auto nodig?

Gebruikt u uw bedrijfsauto alleen zakelijk en heeft een tijdelijk een privéwagen nodig? Dan is privé shortlease een slimme optie. Het is goedkoper dan huren en u rijdt gegarandeerd in de auto naar uw keuze. Bij Shortleaseland leaset u al een auto vanaf een contractduur vanaf één maand. Daarna zegt u het contract eenvoudig maandelijks op. Ook een upgrade naar een ander model of voor een langere periode shortleasen, behoort tot de mogelijkheden. 

 

Rijd in de auto van uw dromen met shortlease privé

Droomt u ervan om tijdelijk in een prachtige auto te rijden? Bent u juist op zoek naar een praktisch model waarmee u eenvoudig parkeert in de drukke stad? Of wilt u proberen of een elektrische auto wat voor u is? Bij Shortleaseland vindt u een groot en divers aanbod auto’s. Van kleine stadsauto tot comfortabele kilometervreter en van handgeschakeld tot automaat. Veel auto’s – ook hybride en elektrische – staan startklaar op voorraad. Zodra u uw handtekening onder het shortleasecontract zet, is de auto klaar voor gebruik. 

 

Vast maandbedrag, geen verrassingen

Shortleasen privé is ideaal als u vooraf precies wilt weten waar u aan toe bent. U betaalt namelijk altijd een vast bedrag per maand. Bij dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen: onderhoud, reparatie, pechhulp onderweg, motorrijtuigenbelasting en een allriskverzekering. Zo voorkomt u onaangename verrassingen achteraf. U betaalt alleen nog uw eigen brandstofkosten en eventuele bekeuringen voor verkeersovertredingen.

 

Kom voor privé shortlease naar Shortleaseland

Als u tekent voor privé shortlease, dan gaat u onbezorgd op weg. Wilt u na de eerste contractperiode uw auto ruilen of upgraden? Ook dat kan. Shortleaseland is zeer flexibel, zodat u uw auto altijd kunt aanpassen op uw behoeftes van dat moment. 

 

Benieuwd naar de beschikbare wagens? Kijk online rond of neem contact op met onze adviseurs. Zij staan klaar om u op weg te helpen. Zo maakt u de keuze die bij uw situatie past.

Privé shortlease

Shortlease Skoda Superb
Vanaf 909,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease BMW X1
Vanaf 1.429,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Peugeot e-208
Vanaf 999,- p/mnd
Hatchback
Automaat
incl. BTW
Shortlease Volkswagen Up
Vanaf 549,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?