Een shortlease occasion bij Shortleaseland

Wil je een occasion bij ons shortleasen? Dan zit je bij Shortleaseland helemaal goed. Wij bieden namelijk occasion shortlease contracten op maat aan. De shortlease auto wordt helemaal op maat afgestemd en voldoet aan al jouw wensen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar jouw rijgedrag. Straks rijd je helemaal in stijl met een shortlease auto van Shortleaseland. Een shortlease heeft enig verschil met normaal een auto leasen. Een shortlease is namelijk een auto lease voor de korte termijn, terwijl een auto normaal leasen voor de langere termijn geldt. Wil je meer weten over het shortleasen van een auto bij ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken alle mogelijkheden met je.

De voordelen van een shortlease occasion

Heb je interesse om te gaan shortleasen bij ons, dan zul je merken dat dit vele voordelen met zich meebrengt. Het belangrijkste is dat je zelf kunt beslissen hoelang je de occasion auto wilt gaan shortleasen. Dit kan al vanaf één maand. Daarnaast zijn onze contracten heel flexibel en gemakkelijk aan te passen zodat je niet aan iets vastzit. Wil je in de nieuwste modellen rijden, dan kan dat. Andere voordelen bij onze shortlease zijn dat je geen wegenbelasting betaalt, je altijd verzekerd bent en het feit dat je auto door ons wordt onderhouden. Als je daar niet vrolijk van wordt!

Waarom de keuze maken voor een lease bij Shortleaseland

Voor de shortlease van een occasion ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Het mooie van Shortleaseland is dat wij een groot aanbod hebben van 400 personen- en bedrijfsauto’s. Bij dit uitgebreide aanbod zal er ongetwijfeld een geschikte auto voor jou tussen zitten. Voor een kleine meerprijs leveren we de auto zelfs op locatie bij je af!

Daarnaast is één van de voordelen dat wij het onderhoud regelen van je leaseauto. Ook regelen we vervangend vervoer voor je tijdens het onderhoud van de shortlease auto. Zo kom jij nooit zonder vervoer te zitten.

Bekijk hier alle voordelen van het shortleasen van een occasion bij Shortleaseland.

Meest gekozen

Automaat

Kia Picanto

Hatchback

€ 459 p.m

Mercedes-Benz Vito

L2H1

€ 729 p.m
Automaat

Ford Transit Custom

L1H1

€ 729 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?