Interesse in een shortlease automaat?

Heb je interesse om een automaat te shortleasen? Dan ben je bij Shortleaseland helemaal aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruime keuze binnen ons automaat shortlease assortiment aan. De leaseauto wordt helemaal op jouw wensen en rijgedrag afgestemd. Zo rijd jij straks in een hele mooie auto van Shortleaseland. Vraag je je af wat shortlease precies inhoudt? Een shortlease is niet meer dan een auto leasen op een korte of middellange termijn. Het biedt de perfecte uitkomst als je een korte tijd een auto nodig hebt. Dat maakt van shortlease een mooie tussenkomst tussen huren en leasen.

De voordelen van een shortlease automaat

Wil je bij Shortleaseland een auto leasen, dan brengt dit vele voordelen met zich mee. Eén van de voordelen is dat je zelf kunt bepalen hoelang je de auto wilt leasen. Een auto leasen kan bij ons al vanaf één maand. Daarnaast zijn onze leasecontracten heel eenvoudig aan te passen en flexibel. In de nieuwste auto’s van dit moment rijden? Dat kan bij ons, want wij bieden veel nieuwe auto’s aan en dus ben je altijd verzekerd van de laatste modellen. Andere interessante voordelen zijn dat je leaseauto wordt onderhouden en je hoeft zelf geen aparte wegenbelasting of verzekering af te sluiten. Dit zit allemaal heel mooi in het contract inbegrepen, om jou zoveel mogelijk te ontlasten.

Waarom je moet kiezen voor Shortleaseland

Voor een automaat shortlease ben je uiteraard bij ons aan het juiste adres. Wij bieden alles aan wat betreft shortlease. Ons aanbod bestaat uit 400 verschillende personenauto’s en bedrijfsauto’s. Dit is een mooi aanbod en je zult er zeker jouw toekomstige auto tussen vinden. Wij van Shortleaseland regelen het onderhoud van je shortlease auto. Als je auto moet worden onderhouden, dan regelen wij ook vervangend vervoer. De vervangende auto kan worden afgeleverd op locatie tegen een kleine meerprijs. Daarnaast bieden wij de laagste prijsgarantie aan. Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over alle voordelen van shortlease? Bekijk dan ook onze over ons pagina.

Meest gekozen

Automaat

Kia Picanto

Hatchback

€ 459 p.m
Automaat

Ford Transit Custom

L2H1

€ 709 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Opel Vivaro

L2H1

€ 639 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?