Het shortleasen van een bakwagen met laadklep bij Shortleaseland

Wil je een shortlease bakwagen met laadklep? Zoek dan niet verder, want wij van Shortleaseland zijn dé specialist op het gebied van shortlease contracten. Wij bieden een voordelige bakwagen met laadklep shortlease aan en stemmen het contract helemaal af op jouw behoeftes, rijgedrag en gewenste opties. Zo kan ook jij snel de weg op met een bakwagen met laadklep. Wij merken dat particulieren en bedrijven tegenwoordig vaak kiezen voor een bakwagen met laadklep. Niet gek, want deze wagen heeft als voordeel dat het arbo technisch goed verantwoord is. De speciale laadklep zorgt er namelijk voor dat je zware objecten niet in de laadruimte hoeft te tillen. Daarom is het shortleasen van een bakwagen met laadklep een prima aanrader als je veel gaat vervoeren. Meer informatie over het shortleasen van een bakwagen met laadklep ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van een shortlease bakwagen met laadklep

Het shortleasen van een bakwagen met laadklep bij Shortleaseland brengt veel voordelen met zich mee. Je kunt al vanaf één maand de bakwagen shortleasen en het leasecontract is erg flexibel en eenvoudig aan te passen. Altijd al in de nieuwste modellen willen rijden? Dat komt mooi uit, want wij bieden alleen de meest recente bakwagens met laadklep aan. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud. Daar zorgen wij voor en je hebt daar helemaal geen omkijken naar. Alles zit inbegrepen in ons shortlease contract.

Waarom de keuze maken om te shortleasen bij Shortleaseland?

Interesse in het shortleasen van een bakwagen met laadklep? Dan zit je bij ons helemaal goed. Is een bakwagen met laadklep niet helemaal jouw ding? Dan zijn er bij ons genoeg andere mogelijkheden. Wij hebben 400 personen- en bedrijfswagens op voorraad, zodat er genoeg keuze is. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud aan de auto’s en regelen we een vervangend voertuig tijdens het onderhoud. Het is mogelijk om de bakwagen met laadklep op locatie af te leveren tegen een kleine meerprijs. Wij bieden de laagste prijsgarantie, zodat je nooit teveel betaalt. Wil je meer informatie over het shortleasen bij ons? Bezoek dan onze over ons pagina.

Meest gekozen

Mercedes-Benz Sprinter

Bakwagen

€ 1.239 p.m

Opel Movano

Bakwagen

€ 1.099 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?