Het shortleasen van een bakwagen bij Shortleaseland

Interesse in het shortleasen van een bakwagen? Maak dan de keuze voor Shortleaseland. Wij bieden namelijk de perfecte bakwagen shortlease op maat aan. De shortlease wordt helemaal op de wensen en het rijgedrag van jou als klant afgestemd. Wel zo makkelijk. De bakwagen zie je tegenwoordig vaak terug op de weg en dat is niet zonder reden. Je kunt er namelijk heel veel goederen mee vervoeren en in de meeste gevallen heb je alleen een rijbewijs B nodig. Een bakwagen is ook geschikt voor zwaardere objecten, zoals meubels en machines. Wil je meer weten over het shortleasen van een bakwagen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

De voordelen van een shortlease bakwagen

Eenmaal besloten om te gaan shortleasen bij Shortleaseland, brengt dat genoeg voordelen met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen hoelang je de bakwagen wilt gaan shortleasen. Dat kan al vanaf een maand. Onze shortlease contracten zijn zeer flexibel en heel eenvoudig aan te passen. Wil je in het nieuwste model bakwagen rijden? Dan kan dat, want wij bieden alleen de nieuwste bakwagens aan. Zo kun je in stijl de weg op. Andere interessante voordelen zijn dat de bakwagen door ons onderhouden wordt, je altijd verzekerd bent en dat je geen wegenbelasting hoeft te betalen. Al deze voordelen vind je terug in het contract.

Waarom kiezen om te shortleasen bij Shortleaseland?

Wil je shortleasen? Dan ben je bij Shortleaseland uiteraard aan het juiste adres. Naast onze shortlease contracten op maat, bieden wij in totaal 400 personen- en bedrijfswagens aan. Zo zit er altijd een geschikte bakwagen of andere auto voor je bij. Wij onderhouden de bakwagen periodiek en zorgen daarnaast voor vervangend vervoer tijdens het onderhoud. Shortleaseland biedt verder ook de laagste prijsgarantie. Meer weten over het shortleasen van een bakwagen? Bezoek dan onze over ons pagina.

Meest gekozen

Opel Movano

Bakwagen

€ 1.099 p.m

Mercedes-Benz Sprinter

Bakwagen

€ 1.239 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?