Het shortleasen van een bedrijfsauto bij Shortleaseland

Wij als Shortleaseland zijn dé specialist op het gebied van bedrijfsauto shortlease. Wil je in een mooie bedrijfsauto rondrijden, maar wil je tegelijkertijd niet vastzitten aan een langdurig leasecontract? Kies dan voor een bedrijfsauto shortlease van Shortleaseland. Met een shortlease zorg je voor een stukje flexibiliteit, waar je optimaal van kunt profiteren. De bedrijfsauto is namelijk al na één maand op te zeggen. En sluit je een shortlease contract bij ons af, dan ontvang je gelijk de sleutels en kun je de weg op. Wil je liever dat de bedrijfsauto op een specifieke locatie wordt geleverd, dan kan dat ook. Tegen een kleine meerprijs leveren we de auto op locatie af.

Een bedrijfsauto shortleasen

Het shortleasen van een bedrijfsauto is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Wil je namelijk een bedrijfsauto aanschaffen, dan komt daar een hoop bij kijken. Deze kostbare tijd wil je natuurlijk aan je bedrijf besteden. Daarom kiezen steeds meer ondernemers ervoor om een bedrijfsauto te shortleasen. Onze voorraad bedrijfsauto’s is altijd voorzien van de laatste modellen, welke keurig onderhouden zijn. Ze rijden zeer comfortabel en hebben een zeer prettige wegligging. Alle reden dus om te kiezen voor een shortlease bedrijfsauto als je een ondernemer bent.

Waarom een bedrijfsauto shortleasen bij Shortleaseland de juiste keuze is

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsauto shortleasen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We bespreken alle mogelijkheden en wat je van ons kan verwachten in een gesprek. Al je vragen worden beantwoord en het word je meteen duidelijk waar je aan toe bent. Shortleasen is een flexibele vorm van leasen, waarbij je het leasecontract na een maand mag opzeggen. Daarnaast bieden wij voor al onze auto’s de laagste prijsgarantie aan. Wel zo eerlijk. Wil je snel wat meer informatie over shortleasen bij Shortleaseland, bezoek dan eens onze gedetailleerde over ons pagina, waar je meer kunt lezen over de mogelijkheden en voordelen van shortlease.

Meest gekozen

Nieuw

Opel Vivaro

L2H1

€ 639 p.m

Ford Transit Custom

L2H1

€ 709 p.m

Volkswagen Crafter

L3H3

€ 759 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?