Het shortleasen van een bedrijfsbus bij Shortleaseland

Wij van Shortleaseland zijn dé specialist op het gebied van een bedrijfsbus shortlease. Wil je in een mooie bedrijfsbus rondrijden, maar niet vastzitten aan een lange termijn leasecontract? Dan zijn onze leasecontracten voor de korte termijn de ideale oplossing. Dit is precies de flexibiliteit waar je naar op zoek bent. Onze bedrijfsbus shortlease contract is namelijk na één maand op te zeggen. Ook jij kan heel snel in een nieuwe bedrijfsbus rijden en je werkzaamheden uitvoeren. Sluit je een contract bij Shortleaseland af, dan krijg je gelijk de sleutels in handen en kun je de weg op. Liever de bedrijfsbus op locatie laten afleveren? Geen probleem, tegen een kleine meerprijs kunnen wij daarvoor zorgen.

Een bedrijfsbus shortleasen

Vandaag de dag is het shortleasen van een bedrijfsbus ontzettend populair. Dat is natuurlijk niet vreemd, want het brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Je kunt de bedrijfsbus gebruiken om spullen mee te vervoeren en daarnaast zijn onze bussen ontzettend betrouwbaar en goed onderhouden. Verder hebben onze bedrijfsbussen een goede wegligging en zijn ze zeer prettig om in te rijden. Wij hebben alleen bedrijfsbussen van de beste automerken. Alle reden dus om vandaag nog een bedrijfsbus te shortleasen.

Waarom een bedrijfsbus shortleasen bij Shortleaseland?

Enthousiast geworden over het shortleasen van een bedrijfsbus? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We zullen dan alle opties, mogelijkheden en voordelen van shortleasen bespreken. Het mooie van shortleasen is dat het allemaal heel flexibel in z’n werk gaat. Zo zit je niet vast aan lange termijn contracten en kun je de bedrijfsbus na een maand opzeggen. Daarnaast bieden wij als Shortleaseland voor al onze 400 personen- en bedrijfswagens de laagste prijsgarantie aan. Wij denken mee met de klant en willen alleen de beste service aanbieden. Wil je snel meer informatie hebben over het shortleasen bij Shortleaseland, bezoek dan onze over ons pagina. Daar wordt alle informatie in gedetailleerde vorm weergegeven en kom je te weten waarom wij als bedrijf zo uniek zijn en waarom zoveel particulieren en bedrijven bij ons shortleasen.

Meest gekozen

Nieuw

Opel Vivaro

L2H1

€ 609 p.m
Nieuw

Ford Transit Connect

L1

€ 529 p.m

Renault Kangoo

L1H1

€ 569 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?