Shortlease bedrijfswagen

Shortlease Ford Transit Connect L1
Vanaf 469,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Opel Vivaro Personenbus
Vanaf 1.179,- p/mnd
Personenbus
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz Sprinter Bakwagen
Vanaf 1.259,- p/mnd
Bakwagen
Automaat
excl. BTW
Shortlease Renault Master L3H2
Vanaf 695,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW

Shortlease bedrijfswagen: handig voor ondernemers

Bent u starter, zzp’er of mkb’er en heeft u voor een korte periode een bedrijfswagen nodig? Bijvoorbeeld vanwege een tijdelijke klus, of omdat u meer laadruimte nodig heeft voor een opdracht op locatie? Overweeg dan eens om een bedrijfswagen te shortleasen. Shortlease combineert de flexibiliteit van het huren van een auto met de vaste lage prijs van een langdurig leasecontract. Zo kunt u zorgeloos op pad.

 

Voordelen shortlease bedrijfswagen

 

Bij het shortleasen van een bedrijfswagen gaat u een leasecontract aan voor een periode van minimaal één en maximaal 18 maanden. Na de initiële contractperiode – vanaf een maand – zegt u het leasecontract eenvoudig op. Zo zit u niet vast aan een langlopende verplichting. Voor een vast bedrag per maand zijn al uw kosten voor het rijden van de auto gedekt, met uitzondering van brandstof. Bij Shortleaseland heeft u bovendien een ruime keuze uit diverse merken en modellen bedrijfswagens. Zo is er altijd een bus die bij uw wensen past.  

 

Keuze uit groot aantal merken en modellen

 

Shortleaseland beschikt over een groot aantal compleet uitgeruste bedrijfswagens. Met een variatie in laadruimte van 3 tot en met 22 vierkante meter, is er voor elke klus én elk budget een bus. Allemaal staan ze startklaar op u te wachten. Als u uw handtekening onder het shortleasecontract heeft gezet, rijdt u vaak dezelfde dag nog weg in uw nieuwe bedrijfswagen. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe opdracht. 

 

Korte tijd een bedrijfswagen nodig? Kom naar Shortleaseland!

 

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen en klinkt shortlease interessant? Bekijk dan alvast de beschikbare merken en modellen op onze website. Natuurlijk helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze voor uw situatie. Wist u dat u ook kunt shortleasen bij Shortleaseland mét een BKR registratie? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs voor een persoonlijk advies en een shortleasecontract op maat. Samen zorgen we ervoor dat u snel en flexibel op weg gaat.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?