Het shortleasen van een bestelauto bij Shortleaseland

Geïnteresseerd in een shortlease bestelauto? Bij Shortleaseland ben je aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een bestelauto shortlease perfect op maat aan. De shortlease wordt helemaal afgestemd op de wensen en het rijgedrag van jou als klant. Zodoende kan ook jij straks rijden in een hele mooie bestelwagen. Voor bedrijven is een bestelauto ideaal, omdat deze auto’s zijn gemaakt om te werken. Je kunt er makkelijk veel goederen mee transporteren, aangezien de bestelauto veel ruimte heeft. Wil je meer te weten komen over het shortleasen van een bestelauto? Neem dan snel vrijblijvend contact met ons op en we praten je bij over alle mogelijkheden.

De voordelen van een bestelauto shortlease

Een bestelauto bij Shortleaseland shortleasen brengt veel voordelen met zich mee. Zo krijg je onder andere de mogelijkheid om zelf te bepalen hoelang je de bestelauto wilt gaan shortleasen. Dit kan zelfs al vanaf één maand. Onze leasecontracten zijn speciaal en makkelijk aan te passen naar eigen wens. Daarnaast ben je bij Shortleaseland ook verzekerd dat je in de laatste modellen bestelauto’s kan gaan rijden. Het onderhoud van de bestelwagen wordt door ons geregeld en je hoeft je ook geen zorgen te maken over de verzekering en wegenbelasting. Dit is allemaal inbegrepen in het shortlease contact.

Waarom een shortlease kiezen bij Shortleaseland?

Uiteraard ben je bij Shortleaseland aan het juiste adres voor het shortleasen van een bestelauto. Maar wij beschikken ook over een voorraad van 400 andere personen- en bedrijfswagens.. Voor al onze voertuigen verzorgen wij het onderhoud en vervangend vervoer tijdens het onderhoud. We leveren onze auto’s daarnaast af op een gewenste locatie tegen een kleine meerprijs. Wel zo eenvoudig. Verder bieden wij ook de laagste prijsgarantie aan. Wil je meer informatie over Shortleaseland en wat wij allemaal doen, bezoek dan onze over ons pagina.

Meest gekozen

Peugeot Partner

L1H1

€ 519 p.m

Ford Transit Connect

L1

€ 499 p.m

Volkswagen Caddy Cargo

L1H1

€ 589 p.m
Automaat

Citroën Berlingo

L1H1

€ 529 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?