Het shortleasen van een bestelwagen bij Shortleaseland

Heb je interesse in een shortlease bestelwagen? Dan zit je bij Shortleaseland helemaal goed en we helpen je graag verder. Wij bieden namelijk bestelwagen shortlease contracten op maat aan. Tijdens het afsluiten van de shortlease bekijken wij alle mogelijke opties, wensen en het rijgedrag van jou als klant. Zo kun jij straks rijden in een mooie bestelwagen die perfect bij je past. Een bestelwagen brengt vele voordelen met zich mee. Een bestelwagen is namelijk robuust en sterk en heeft een ruime bergruimte. Genoeg reden dus om een bestelwagen te gaan shortleasen. Wil je meer weten over het shortleasen van een bestelwagen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en we praten je bij over alle mogelijkheden.

De voordelen van een shortlease bestelwagen

Wil je een bestelwagen bij ons shortleasen, dan brengt dat genoeg voordelen met zich mee. Ten eerste kun je zelf bepalen hoelang je de wagen wilt gaan shortleasen. Bij ons is dit al mogelijk vanaf een maand. Ten tweede zijn onze contracten heel flexibel en daardoor makkelijk aan te passen. Een ander interessant voordeel is dat je altijd in de nieuwste bestelwagens rijdt, wel zo mooi. Over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, want daar zorgen wij voor. Daarnaast ben je altijd verzekerd en hoef je geen wegenbelasting te betalen. Alles zit inbegrepen bij het contract.

Waarom kiezen voor shortleasen bij Shortleaseland?

Een bestelwagen shortleasen doe je natuurlijk bij Shortleaseland. Wij hebben een voorraad van 400 personen- en bedrijfswagens, dus je zult altijd een geschikte bestelwagen of ander soort auto naar wens vinden. Wij zullen de bestelwagen onderhouden en zorgen dan ook voor een vervangend voertuig tijdens het onderhoud. We kunnen het voertuig op een gewenste locatie afleveren tegen een kleine meerprijs. Daarnaast bieden wij ook de laagste prijsgarantie aan, gewoon omdat dat kan. Interesse in shortleasen bij Shortleaseland en meer informatie nodig? Bezoek dan onze over ons pagina, waar je meer kunt lezen over alle mogelijkheden bij Shortleaseland.

Meest gekozen

Nieuw
Automaat

Opel Vivaro

L3H1

€ 589 p.m
Automaat

Mercedes-Benz Vito

L2H1

€ 729 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?