ShortleaseLand
Ook starters en ZZP'ers zijn van harte welkom
Bel ons:
088 700 1888
Menu

Shortlease met een BKR-registratie

Voor wie

Wilt u graag een auto leasen maar heeft u een BKR registratie? Dat kan bij Shortleaseland. In tegenstelling tot andere leasemaatschappijen is dit bij ons in de meeste gevallen geen probleem.

Shortleaseland laat geen BKR toetsing uitvoeren door externe kredietbeoordelaars omdat wij vinden dat er soepeler om gegaan moet worden met een leaseovereenkomst. Wij nemen uw aanvraag dus graag in behandeling en sluiten een leaseovereenkomst niet uit.

Na de eerste maand is shortlease per maand opzegbaar. Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Vul ons offerteformulier in en u krijgt binnen 4 kantooruren een reactie van ons

Waarom

  • Per maand opzegbaar
  • Tot 40% goedkoper dan autoverhuurders
  • Laagste prijsgarantie voor alle categorieën
  • Direct vervangend vervoer, dus niet na 24 uur
  • All-inclusive shortlease

Shortlease met BKR-registratie

U bent geïnteresseerd in het shortleasen van een auto, maar u heeft een BKR registratie. U zult er in dit geval achter komen dat het lastig wordt om een leasecontract af te sluiten. Leasemaatschappijen kunnen met een BKR-toetsing controleren of u een BKR-notering heeft. Zij zullen hiermee willen kijken of u kredietwaardig bent. U moet zelf toestemming geven voor het uitvoeren van een BKR-toetsing. Dit is echter vaak wel een voorwaarde om een shortlease contract af te kunnen sluiten.

Als u een negatief leaseadvies krijgt is de kans groot dat u niet wordt geaccepteerd als klant. Shortleaseland gaat hier een stuk soepeler mee om, waardoor het afsluiten van een leasecontract niet bij voorbaat al uitgesloten is. Wij voeren geen BKR-toetsing uit en u bent bij ons welkom om een offerte aan te vragen. Zorg er wel voor dat u inzicht hebt in uw financiën, u moet er zeker van zijn dat u de maandelijkse kosten op kunt brengen.

Wij zijn van mening dat externe kredietbeoordelaars te makkelijk een negatief leaseadvies geven. BKR beschermt u zodat u niet verder in de problemen kunt komen als u al betalingsproblemen heeft. Wij gaan er echter van uit dat u inzicht in uw eigen financiële situatie heeft en zelf kunt beoordelen of u de maandelijkse kosten van een leasecontract kunt betalen. U kunt profiteren van de flexibele voorwaarden van een shortleasecontract. Zo is een contract maandelijks opzegbaar en zit u dus nooit lang aan een contract vast.

Vraag een offerte aan

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen ontvangt u binnen 4 uur een reactie.