Shortlease met BKR-registratie

Heeft u een negatieve BKR-registratie? Dan kan het lastig zijn om een leasecontract af te sluiten. Veel leasemaatschappijen beoordelen namelijk uw financiële situatie voordat u een auto kunt leasen. Een BKR-registratie kan ervoor zorgen dat ze uw verzoek afwijzen. Bij Shortleaseland kijken we verder dan een kredietregistratie. Als ondernemer bent u goed in staat om uw financiële situatie in te schatten. Daarom vertrouwen wij erop dat u uw leaseverplichtingen nakomt zodra u een contract afsluit.

 

Wanneer krijgt u een BKR registratie?

 

Elke lening van meer dan € 250,- euro wordt geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie, kortweg BKR. Dat geldt ook voor een schuld op uw creditcard, rood staan of het kopen van een product op afbetaling. Voor zakelijke kredieten staat een ondergrens van € 1000,-. Als u in het verleden een lening niet of niet op tijd heeft terugbetaald, dan krijgt u hiervoor een negatieve registratie. Hypotheken en studieschulden vallen buiten het BKR.

 

Waarom kunt u niet leasen met een BKR-registratie?

 

Een BKR-registratie blijft vaak lang actief. Zelfs als u inmiddels aan uw verplichtingen heeft voldaan, is het lastig om een nieuwe lening af te sluiten. Dat geldt ook voor het leasen van een auto of bedrijfswagen. Als u een auto gaat leasen, beoordeelt de leasemaatschappij uw financiële situatie. Ziet de externe kredietbeoordelaar een negatieve BKR-registratie, dan is een afwijzing van uw leaseaanvraag het gevolg.

 

Leasen met BKR-registratie bij Shortleaseland

 

Bij Shortleaseland pakken we deze beoordeling anders aan. Onze eigen specialisten beoordelen uw situatie. Dat doen we niet op basis van cijfers, maar op basis van het vertrouwen in uw onderneming. Wij geloven namelijk dat u als ondernemer heel goed kunt inschatten of u aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen. Omdat een shortleasecontract bovendien maandelijks opzegbaar is, kunt u het contract beëindigen als u de auto toch niet meer kunt betalen.

 

De voordelen van shortleasen met een negatieve BKR-registratie bij Shortleaseland

 

Onze ervaring leert dat 80% van de klanten met een negatieve BKR-registratie alsnog een auto bij ons kan shortleasen. Shortlease brengt namelijk weinig risico met zich mee. Daarom kunt u veel eenvoudiger een leasecontract afsluiten. Dit geeft flexibiliteit voor het geval dat u uw auto toch (tijdelijk) niet kunt betalen. Als uw situatie verandert, zegt u het contract eenvoudig op. Hierdoor is uw financiële verleden veel minder van belang.

 

Kunt u shortleasen met een negatieve BKR-registratie?

 

Een negatieve BKR-registratie lijkt eenvoudig te voorkomen: als u op tijd betaalt is er niets aan de hand. Maar bij Shortleaseland weten we dat dit niet altijd zo simpel ligt. Als ondernemer komt u voor verschillende uitdagingen te staan. Voor u het weet krijgt u een negatieve BKR-registratie. Hoewel u een verzoek kunt indienen om de registratie te verwijderen, blijft het in de tussentijd lastig om een auto te leasen. Shortlease is dan een goede uitkomst. Op korte termijn bent u voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat u een langlopende verplichting aan hoeft te gaan.

 

Shortlease Mercedes Benz eVito
Vanaf 1.009,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
excl. BTW
Shortlease Ford Mustang Mach-E
Vanaf 1.639,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Tesla Model 3 Long Range
Vanaf 1.519,- p/mnd
Sedan
Automaat
incl. BTW
Shortlease Land Rover Range Rover Evoque
Vanaf 1.499,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?