Veel leasemaatschappijen checken jouw kredietwaardigheid wanneer je een auto bij hen wilt gaan leasen. Hierdoor is de kans groot dat je niet wordt geaccepteerd wanneer je een negatieve kredietwaardigheid hebt, bijvoorbeeld door een BKR-registratie.

Anderzijds kan het belangrijk voor je zijn om geen negatieve BKR-registratie te ontvangen bij het leasen van een auto, omdat je bijvoorbeeld in de nabije toekomst een lening of hypotheek wilt afsluiten. 

Bij Shortleaseland beoordelen de specialisten zelf jouw situatie; dit laten we dus niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Daarnaast beoordelen wij niet op basis van cijfers, maar op basis van het vertrouwen dat we in jou en jouw onderneming hebben. We geloven namelijk dat je zelf goed kunt inschatten of je aan jouw betalingsverplichtingen kunt voldoen. 

Dit betekent dat je bij Shortleaseland terecht kan als je een negatieve BKR-registratie hebt, maar ook wanneer je liever geen BKR-registratie wilt ontvangen bij het leasen van een auto. Op onderstaande pagina’s lees je uitgebreid hoe het werkt. 

Shortlease zonder BKR

Shortlease met negatieve BKR-registratie

In dit whitepaper

 • Wat is een BKR-registratie en wanneer krijg je een BKR-registratie?
 • Hoelang blijft een BKR-registratie zichtbaar?
 • Hoe kun je een BKR-registratie verwijderen?
 • Hoe werkt leasen met een negatieve BKR-registratie?
 • Welk bedrag wordt er geregistreerd bij het BKR in geval van leasen?
 • De voordelen van leasen met een negatieve BKR-registratie
 • Hoe werkt een BKR-registratie?

  Het BKR registreert alle leningen boven de €250,- die langer dan 1 maand lopen en registreert of personen op tijd betalen. Deze informatie kan vervolgens door bedrijven opgevraagd worden wanneer iemand een lening wilt aangaan. Aan de hand van deze gegevens kunnen bedrijven bepalen of een persoon een te zware financiële verplichting aangaat en of deze persoon dus een lening kan krijgen of niet.

  Indien je achterloopt met betalen of een schuldbemiddeling hebt, dan krijg je een negatieve BKR-registratie. Een negatieve registratie kan bijvoorbeeld in de weg staan bij een (langdurig) leasecontract of bij een hypotheekaanvraag.

 • Ik heb een negatieve BKR-registratie

  Heb je een negatieve BKR-notering door betalingsproblemen in het verleden? Dan betekent dat bij veel leasemaatschappijen dat je geen leasecontract kunt afsluiten. Bij Shortleaseland is het echter wel mogelijk om te leasen met een negatieve BKR-registratie.

  Wij beoordelen je huidige situatie en beoordelen je op basis van het vertrouwen in jou en je onderneming. Ook als je een negatieve BKR-registratie hebt kun je bij ons gewoon een offerte opvragen.

Actie auto's

Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 579 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 709 p.m
Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m

Bij Shortleaseland staat er altijd een ruime voorraad van personenauto’s en bedrijfswagens rijklaar. Je kiest het model waar je in wilt rijden en wij maken de contracten snel in orde. Binnen 24 uur kun je dan al rijden in jouw leaseauto.

Wil je weten of het ook in jouw situatie mogelijk is om een auto bij ons te shortleasen? Of wil je meer informatie over één van onze auto’s? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

088-700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?