Het shortleasen van een bus bij Shortleaseland

Interesse in een shortlease bus? Dan ben je bij Shortleaseland aan het juiste adres. Wil je tijdelijk in een mooie functionele bus rijden en niet vastzitten aan een lange termijn leasecontract? Kies dan voor onze bus shortlease. Wij bieden een stukje flexibiliteit, waardoor je de bus na een maand kunt opzeggen. Zo kun je al heel snel in een mooie bus rijden en goederen vervoeren. Na het afsluiten van het shortlease contract, krijg je gelijk de sleutels in handen. Zo kun je zonder problemen de weg op en je werkzaamheden uitvoeren. Wil je liever dat we de bus op locatie afleveren, dan is dat geen probleem. Tegen een kleine meerprijs rijden we de bus naar jouw gewenste locatie.

Een bus shortleasen

Tegenwoordig shortleasen steeds meer mensen een bus. Alle bussen in onze voorraad zijn ideaal om te shortleasen en bevatten alles wat je van een bus mag verwachten. Dat betekent dat de bus comfortabel is, een goede wegligging heeft en je er veel mee kunt vervoeren. Daarnaast zijn al onze bussen zeer betrouwbaar en kun je zonder problemen de weg op. Dit alles maakt het perfect om een bus te shortleasen.

Waarom een bus shortleasen bij Shortleaseland de juiste keuze is

Wil je een bus shortleasen bij Shortleaseland? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag alle voordelen van het shortleasen en eventueel andere interessante mogelijkheden. Shortlease kun je zien als een vorm van flexibel leasen en is daardoor heel interessant als je een korte tijd een bus nodig hebt. Onze shortlease contracten zijn namelijk al na een maand opzegbaar. Daarnaast bieden wij voor al onze 400 personen- en bedrijfswagens de laagste prijsgarantie aan. Wel zo interessant om te benoemen. Dit alles maakt dat je genoeg redenen hebt om te kiezen voor een shortlease bij Shortleaseland. Wil je meer informatie over ons bedrijf en wat wij allemaal doen? Bezoek dan eens onze over ons pagina.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?