Het shortleasen van een elektrische bedrijfswagen bij Shortleaseland

Wil je gebruikmaken van een shortlease elektrische bedrijfswagen? Dan ben je bij Shortleaseland aan het juiste adres, want wij zijn dé specialist op het gebied van shortlease contracten. Het elektrische bedrijfswagen shortlease contract wordt helemaal afgestemd op de wensen van jou als klant. Ook kijken wij naar jouw rijgedrag om je het juiste contract te kunnen bieden. Zo kun je al heel snel in je favoriete elektrische bedrijfswagen rijden. We hoeven je niet meer te vertellen waarom elektrisch rijden tegenwoordig zo populair is. Het is de toekomst en daarom zie je steeds meer en meer elektrische auto’s op de weg. Doe er je voordeel mee en shortlease een elektrische bedrijfswagen bij Shortleaseland. Wil je meer informatie over het shortleasen van een elektrische bedrijfswagen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We praten je graag bij over alle mogelijkheden.

De voordelen van een shortlease elektrische bedrijfswagen op een rijtje

Besluit je een elektrische bedrijfswagen bij ons te shortleasen, dan kun je genieten van vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je zelf kunt bepalen hoelang het shortlease contract gaat duren. Je kunt immers bij ons het leasecontract al na een maand opzeggen. Onze contracten zijn flexibel en makkelijk aan te passen. Verder ben je ervan verzekerd dat je in de laatste modellen van elektrische bedrijfswagens kunt gaan rijden. En je hoeft je geen zorgen te maken over wegenbelastingen en verzekeringen, want dat zit allemaal inbegrepen in het leasecontract.

Waarom kiezen voor een shortlease contract bij Shortleaseland?

Uiteraard ben je voor een shortlease contract van een elektrische bedrijfswagen bij ons aan het juiste adres. Wij bieden ontzettend veel wat betreft shortlease en hebben een mooie voorraad van 400 personen- en bedrijfswagens. Wil je iets anders dan een elektrische bedrijfswagen, dan hebben wij genoeg andere keuzes. Wij zorgen daarnaast voor het onderhoud van de auto’s en tijdens het onderhoud kunnen wij een vervangend voertuig regelen. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de elektrische bedrijfswagen naar een gewenste locatie rijden. En wist je dat wij tevens de laagste prijsgarantie bieden? Ben je helemaal enthousiast geworden over een shortlease bij Shortleaseland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil je direct meer informatie? Bezoek dan eens onze over ons pagina.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?