Het shortleasen van een elektrische bus bij Shortleaseland

Interesse in een shortlease elektrische bus? Bij Shortleaseland zijn we hierin dé specialist. Wat wij namelijk aanbieden is een elektrische bus shortlease helemaal op maat. Het leasecontract wordt helemaal afgestemd op de wensen van jou als klant. Daarnaast wordt er gekeken naar je rijgedrag en van welke andere extra opties je gebruik wilt maken. Zodoende kan ook jij straks in een nieuwe elektrische bus rijden met een contract op maat. Tegenwoordig zie je ze steeds meer, de elektrische bus. De reden waarom ze tegenwoordig zo populair zijn spreekt voor zich. Elektrisch rijden is het nieuwe rijden en de toekomst. Vandaar dat wij de laatste modellen elektrische bussen in onze voorraad hebben. Meer informatie ontvangen over het shortleasen van een elektrische bus? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we praten je over alles bij.

De voordelen van een shortlease elektrische bus

Wil je een elektrische bus bij Shortleaseland gaan shortleasen, dan kun je genieten van vele voordelen. Zo is het mogelijk om zelf te bepalen hoelang de shortlease duurt. Dit kan al vanaf één maand. Daarnaast zijn onze shortlease contracten heel flexibel en eenvoudig aan te passen. Verder wordt de elektrische bus door ons onderhouden en hoef je geen aparte wegenbelasting en verzekering bij te betalen. Dit zit namelijk al mooi inbegrepen in het leasecontract.

Waarom kiezen voor Shortleaseland?

Wil je een elektrische bus shortleasen, dan kan dat natuurlijk bij ons. Naast dat wij hele goede shortlease contracten aanbieden, hebben wij 400 personen- en bedrijfswagens op voorraad. We onderhouden je elektrische bus, terwijl je tijdens het onderhoud tijdelijk gebruik kunt maken van een vervangend voertuig. Het is mogelijk om de voertuigen op locatie af te laten leveren tegen een kleine meerprijs. Ook interessant om te weten is dat wij de laagste prijsgarantie bieden. Nergens anders vind je de shortlease dus goedkoper. Helemaal enthousiast geworden over alle mogelijkheden en voordelen van shortlease? Neem dan vandaag nog contact op. Wil je direct meer informatie? Bezoek dan onze over ons pagina, waar van alles te lezen valt over onze shortlease contracten.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?