Ben je op zoek naar een Fiat shortlease? Zoek dan niet verder. Shortleaseland is namelijk dé specialist op het gebied van Fiat shortlease. Wil je straks in het laatste model Fiat rondrijden, maar niet aan een langdurig leasecontract vastzitten? Dan biedt onze Fiat shortlease jou genoeg opties en flexibiliteit. Je rijdt in je geliefde Fiat met alle voordelen van een shortlease. Het is mogelijk om bij Shortleaseland je leasecontract na een maand op te zeggen. Eenmaal het contract getekend, ontvang je gelijk de sleutels. En indien het gewenst is kun je de auto tegen een kleine meerprijs op locatie afgeleverd krijgen.

De voordelen van een shortlease Fiat

Fiat is al jaren één van de populairste automerken op de Nederlandse wegen. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel modellen te vinden en wij hebben in onze voorraad alleen de nieuwste. Veel automobilisten kiezen ervoor om in een Fiat te rijden en dat is niet zonder reden. Het is een fijne, compacte auto en een groot plezier om in te rijden. Het levert optimale prestaties en biedt daarnaast ook een stukje comfort. Je wilt gewoon gezien worden in een Fiat. Dit maakt het perfect om een Fiat te shortleasen. Je zult er geen spijt van krijgen.

Waarom je moet kiezen voor Shortleaseland

Ben je enthousiast geworden over het shortleasen van een Fiat? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag wat alle mogelijkheden zijn als je besluit om een Fiat te shortleasen. Daarnaast zetten wij ook heel overzichtelijk alle voordelen op een rijtje, zodat alles helder en duidelijk voor je wordt. Shortleasen bij ons betekent dat je na één maand je contract weer kunt opzeggen. Zo zit je nooit vast aan een langdurig contract en kun je zelf alles bepalen. Daarnaast bieden wij voor al onze 400 personen- en bedrijfswagens de laagste prijsgarantie aan. Dit zijn genoeg redenen om te kiezen voor een shortlease bij Shortleaseland. Interesse in meer informatie? Bezoek dan ook eens onze over ons pagina.

Meest gekozen

Automaat

Fiat 500

Cabriolet

€ 459 p.m

Fiat 500

Hatchback

€ 429 p.m
Automaat

Fiat 500X

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Fiat 500

Hatchback

€ 459 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?