Shortlease gebruikte auto

Shortlease Renault Trafic Dubbele Cabine
Vanaf 619,- p/mnd
Dubbele cabine
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Seat Tarraco
Vanaf 1.189,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Citroën C1
Vanaf 409,- p/mnd
Hatchback
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Skoda Superb
Vanaf 919,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW

Shortlease gebruikte auto tegen goede voorwaarden

Heeft u zakelijk voor een korte periode een auto nodig, maar wilt u hier niet de hoofdprijs voor betalen? Kies dan voor de shortlease van een gebruikte auto. Bij Shortleaseland leaset u een jong gebruikte, luxe uitgevoerde auto tegen flexibele voorwaarden. De jonge occasions uit ons aanbod zijn eerder in gebruik geweest bij onze klanten. Na inlevering hebben onze monteurs ze volledig gecontroleerd en gereinigd, zodat ze weer veilig en als nieuw de weg op kunnen.

 

Gebruikte shortlease auto’s in goede staat

 

Als u kiest voor het leasen van een gebruikte auto, dan kunt u bij Shortleaseland rekenen op goede voorwaarden. Onze occasions zijn:

  • Goed onderhouden door onze eigen monteurs
  • Jonger dan 5 jaar
  • Weinig gebruikt, met maximaal 100.000 kilometer op de teller maar vaak minder
  • Voordeliger in leaseprijs dan nieuwe auto’s

Door een gebruikte auto te leasen levert u dus nauwelijks in op comfort. U kiest voor een zuinige, milieuvriendelijke auto die u maandenlang met plezier kunt rijden. Het lagere prijskaartje is mooi meegenomen.

 

Wat is shortlease van een gebruikte auto?

 

Shortlease van een gebruikte auto betekent dat u voor minimaal één en maximaal 18 maanden in een jonge occasion rijdt. U betaalt een vast maandbedrag dat alle kosten dekt. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen voor uw eigen rekening. Met shortlease bent u zeer flexibel. Heeft u de auto na een maand niet meer nodig of wilt u upgraden naar een ander model? Dat is zo geregeld. U zit niet jarenlang vast aan een auto die u eigenlijk niet nodig heeft of waar u niet prettig in rijdt.

 

Shortlease gebruikte auto’s bij Shortleaseland

 

Bij Shortleaseland vindt u occasions van diverse merken. U heeft altijd keuze uit een breed aantal merken, modellen en uitvoeringen. Of u nu een elektrische auto wilt proberen of tijdelijk een grote bedrijfswagen met extra laadruimte nodig heeft: alles is mogelijk. Wilt u weten welke opties in uw situatie het voordeligst uitkomen? Neem dan contact op met één van onze leaseadviseurs. Zij denken graag met u mee over het leasecontract dat bij u past.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?