Een Kia shortleasen bij Shortleaseland

Shortleaseland is dé specialist op het gebied van shortlease Kia. Natuurlijk wil jij ook in een mooie Kia rondrijden en kunnen genieten van de laatste modellen. Daarnaast wil je niet aan een langdurig leasecontract vastzitten en dat is wat wij bieden. Een Kia shortlease welke je per maand zonder problemen kunt opzeggen. Eenmaal een shortlease contract afgesloten, kun je de wegen op met een fantastische auto. Heb je het contract bij Shortleaseland getekend, dan krijg je direct de sleutels in bezit en kun je gaan rijden. Ook is het mogelijk om de Kia auto af te laten leveren op een specifieke locatie. Dit is tegen een kleine meerprijs.

Het shortleasen van een Kia

Automerk Kia is al jarenlang een veel geziene auto op de Nederlandse snelwegen en dit is natuurlijk niet zomaar. Dit komt omdat Kia een heel betrouwbaar automerk is waar je van op aan kunt. Rijden met een Kia is een groot plezier en je zult je verbazen hoe goed de auto in elkaar zit. Daarnaast heeft Kia diverse modellen, zodat er voor iedereen een geschikte auto is. Genoeg redenen dus om met een Kia de weg op te gaan. Dat maakt het perfect om gebruik te maken van het shortleasen van een Kia.

Waarom kiezen voor een Kia leasen bij Shortleaseland?

Wil je weten wat Shortleaseland voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen alle mogelijkheden bespreken en zullen je bijpraten over de voordelen als je een Kia auto gaat shortleasen. Eén van de belangrijkste voordelen is dat onze shortlease heel flexibel is. Zo kun je het leasecontract na een maand opzeggen, zonder problemen. Je zit zodoende dus nooit vast aan een lang leasecontract. Verder bieden wij voor onze Kia auto’s, en al onze andere 400 personen- en bedrijfswagens, de laagste prijsgarantie aan. Gewoon, omdat dat kan. Ben je geïnteresseerd in een Kia shortlease en wil je meer informatie? Dan kun je ook onze over ons pagina bezoeken, waar je meer kunt lezen over onze shortlease.

Meest gekozen

Kia Rio

Hatchback

€ 559 p.m

Kia Picanto

Hatchback

€ 459 p.m
Hybride

Kia ProCeed

Stationwagon

€ 819 p.m

Kia Stonic

SUV

€ 589 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?