Bij Shortleaseland is shortlease maandelijks opzegbaar

Interesse in een shortlease die maandelijks opzegbaar is? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Al onze shortlease contracten zijn namelijk na één maand op te zeggen. Het leasecontract wordt helemaal op jouw eigen wensen afgestemd. Naast dat er naar de wensen van jou als klant wordt gekeken, kijken wij ook naar jouw rijgedrag. Zo rijd je snel in jouw gewenste shortlease auto. Shortlease is overigens anders dan normaal leasen. Het verschil is dat shortlease een auto leasen is voor de korte termijn. Daarom is shortleasen bij ons maandelijks opzegbaar. Enthousiast geworden en wil je meer informatie over het shortleasen bij Shortleaseland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van maandelijks opzegbare shortlease

Wil je een maandelijks opzegbare shortlease auto bij ons, dan zul je snel merken dat dit enorm veel voordelen met zich meebrengt. Zoals al duidelijk is geworden, kun je een auto leasen bij ons en deze na één maand opzeggen. Dat is niet het enige voordeel van shortleasen bij Shortleaseland. Zo bieden wij ook een stukje flexibiliteit aan en kun je altijd je contract aanpassen. Zo zit je aan niets vast. Wil je in de nieuwste modellen auto’s rijden, dan kan dat bij ons, want wij hebben een groot aanbod van de nieuwste modellen. Overige interessante voordelen zijn dat je auto wordt onderhouden, je geen wegenbelasting hoeft te betalen en dat je leaseauto verzekerd is. Dit zit uiteraard standaard allemaal bij het contact inbegrepen.

Waarom je moet kiezen voor Shortleaseland

Om de juiste maandelijks opzegbare shortlease te vinden, ben je uiteraard bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een mooie voorraad van 400 personen- en bedrijfswagens waardoor er altijd een leuke auto voor jou tussenzit. Moet je shortlease auto onderhouden worden, dan regelen wij het vervangend vervoer voor je. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de vervangende auto zelfs op locatie afleveren. Gemak dient de mens. Daarnaast bieden wij ook de laagste prijsgarantie, gewoon omdat dat kan. Ben je nu helemaal enthousiast geworden over alle voordelen van onze maandelijks opzegbare shortlease auto’s? Neem dan ook eens een kijkje op onze over ons pagina. Zo krijg je een nog duidelijker beeld over wat Shortleaseland precies is en wat wij doen.

Meest gekozen

Automaat

Peugeot Expert

L2H1

€ 639 p.m

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 659 p.m

Opel Combo

L1H1

€ 499 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?