Een Mini shortleasen bij Shortleaseland

Interesse in een Mini shortlease? Dan ben je bij Shortleaseland aan het goede adres. Wij zijn namelijk dé specialist als het aankomt op het shortleasen van een Mini. Wil je gaan rondrijden in een Mini, maar niet vastzitten aan een langdurig contract? Kies dan voor een Mini shortlease. Onze leasecontracten zijn flexibel en binnen één maand opzegbaar. Dat is het mooie als je voor een shortlease kiest. Zo kun je met stijl de weg op en als je de auto niet meer nodig hebt breng je deze gewoon bij ons terug. Bij het tekenen van het contract krijg je direct de sleutels in je bezit en kun je gaan rijden. Het is zelfs mogelijk om de Mini af te leveren op locatie tegen een kleine meerprijs.

Wat heeft een Mini shortlease jou te bieden?

De Mini is al jaren een erg bekende auto op de Nederlandse wegen. Het is niet zonder reden dat mensen zo graag in een Mini willen rijden. Deze auto’s zijn ten eerste natuurlijk lekker compact en ten tweede kun je overal makkelijk tussendoor. Daarnaast zal parkeren geen probleem zijn met een Mini door het kleine formaat. Mini’s staan ook bekend om de betrouwbaarheid. Je rijdt immers met een uitstekende kwaliteit auto waarbij weinig problemen voorkomen. Betrouwbaar, comfortabel en een goede wegligging zijn mooie woorden om een Mini te omschrijven. Allemaal redenen dus om een Mini te shortleasen.

Waarom een Mini shortlease bij Shortleaseland?

Ben je enthousiast geworden over het shortleasen van een Mini en wil je meer informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij bespreken alle mogelijkheden en wat je kunt verwachten als je bij Shortleaseland een Mini leaset. Belangrijk hierbij is dat het allemaal heel flexibel is. Je kunt de Mini namelijk na één maand opzeggen. Daarnaast bieden wij voor al onze 400 personen- en bedrijfsauto’s de laagste prijsgarantie aan. Bezoek onze over ons pagina voor meer informatie over shortleasen bij Shortleaseland.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?