Shortlease MKB

Shortlease Mercedes Benz Vito L2H1 Koelwagen
Vanaf 1.099,- p/mnd
Koelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Opel Movano L2H2
Vanaf 709,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Opel Vivaro-e Dubbele Cabine
Vanaf 939,- p/mnd
Dubbele cabine
Automaat
excl. BTW
Shortlease Renault Trafic Personenbus
Vanaf 1.239,- p/mnd
Personenbus
Handgeschakeld
excl. BTW

Shortlease voor de mkb'er

Leasen is de laatste jaren steeds populairder geworden. Vooral onder ondernemers. Logisch, want met een leaseauto heeft u weinig omkijken naar uw vervoer. U betaalt een vast bedrag per maand en komt altijd goed voor de dag bij uw klanten. Ook voor uw werknemers is leasen een voordelige optie, omdat het u extra flexibiliteit biedt. Zeker als u kiest voor shortlease. Uw medewerkers gaan comfortabel op weg, zonder dat u een langdurige financiële verplichting aan hoeft te gaan.

 

Flexibel rijden met shortlease

Bij Shortleaseland rijdt u al een leaseauto voor één maand. Daardoor bent u ontzettend flexibel als het gaat om mobiliteit binnen uw bedrijf. Uw werknemers bezoeken klanten in een nette, keurig onderhouden auto of bedrijfswagen. En u betaalt nooit voor stilstand als u een auto tijdelijk niet nodig heeft. Bovendien is inruilen zo gebeurd. Blijkt bijvoorbeeld dat de bus die u gekozen heeft toch niet genoeg laadruimte heeft? Dan ruilt u hem net zo makkelijk weer in voor een groter model. Zo is uw leasecontract net zo flexibel als uw onderneming.

 

Zorgeloos leasen als mkb’er

Bij het leasen van een auto betaalt u alleen vaste maandelijkse kosten. Hierbij is – naast het rijden van de auto – alles inbegrepen:

  • Onderhoud, inclusief gratis haal- en brengservice of vervangend vervoer
  • Pechhulp in Europa
  • Allriskverzekering
  • Afschrijving van het voertuig
  • Belastingen

Vaak bent u als ondernemer financieel voordeliger uit met leasen dan met het kopen van een auto. Ook als u kiest voor shortlease. Het prijsverschil met longlease is namelijk minimaal, en u voorkomt stilstand van een auto. Met shortlease komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo kunt u uw kostbare tijd steken in uw bedrijf.

 

MKB shortlease voor werkgevers

Heeft uw medewerker tijdelijk een eigen auto nodig, bijvoorbeeld voor een opdracht? Dan kunt u natuurlijk een auto huren. Maar heeft u weleens aan shortlease gedacht? Dit is goedkoper dan huren, en biedt u dezelfde flexibiliteit. Bij Shortleaseland leaset u al een auto voor een periode van één maand. Hiermee bent u voorbereid op de veranderlijke wereld van het mkb én die van de mobiliteit.

Zo was het in 2018 financieel gezien nog erg interessant om een elektrische auto te leasen, maar was dit in 2019 door veranderde regels omtrent bijtelling al veel minder voordelig. Ook andere wetgevingen, zoals de WLTP en IFRS, hebben gevolgen voor de mobiliteit binnen uw bedrijf. Met shortlease speelt u eenvoudig in op deze veranderingen. U loopt niet tegen onnodige kosten aan, maar profiteert wel van alle voordelen die full operational lease te bieden heeft.

 

MKB lease

Heeft u geen zin of tijd om uw wagenpark in eigen beheer te houden? Laat dit dan over aan Shortleaseland. Wij zijn zakelijk partner van veel zzp’ers, starters, detacheerders én het mkb. Daarom weten we dat u uw medewerkers graag alles geeft wat ze nodig hebben, maar dat u hier zelf wel zo min mogelijk tijd aan kwijt wilt zijn. Bij Shortleaseland helpen we u graag met het vinden van een goede zakelijke deal die ervoor zorgt dat uw personeel zorgeloos rondrijdt.

 

Wat doet Shortleaseland voor het MKB?

De adviseurs van Shortleaseland denken graag met u mee over de leaseconstructie die bij uw onderneming past. Omdat we veel samenwerken met het mkb, begrijpen we exact in welke levensfase uw bedrijf zich bevindt. Als u groeit en extra medewerkers aanneemt, is het prettig om een betrouwbare partner te hebben die hen snel voorziet van een leaseauto. Maar zeker met shortlease is het inkrimpen van uw wagenpark – mocht er werk wegvallen – ook zo gebeurd.

Bij Shortleaseland vindt u naast goed onderhouden, representatieve auto’s en bedrijfswagens ook heldere voorwaarden. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Onze experts zetten graag een stap extra om u optimaal te helpen met uw vervoersvraagstuk.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?