Shortlease occasion; de voordelen op een rijtje
Shortlease occasion; de voordelen op een rijtje

Shortlease occasion; de voordelen op een rijtje

Bij ShortleaseLand kunt u terecht voor een groot aanbod aan shortlease occasions. De occasions zijn eerder in gebruik geweest bij onze klanten en worden volledig gereinigd en rijklaar gemaakt.

Wat is occasion shortlease?

Kiest u voor shortlease van een occasion bij ShortleaseLand, dan leaset u een jong gebruikte auto tegen zeer flexibele voorwaarden. Wij hebben veel occasions in ons aanbod klaarstaan die direct beschikbaar zijn.

Flexibele en goedkope shortlease

U profiteert van de laagste prijsgarantie, kunt direct in de auto rijden en zelf de looptijd kiezen. Onze occasions zijn al beschikbaar vanaf één maand. Bovendien hanteren wij een opzegtermijn van eveneens een maand. Dit geldt voor zowel onze occasions als onze nieuwe auto’s. Occasion shortlease auto’s zijn per direct beschikbaar, zodat u direct mobiel bent. Flexibel, goedkoop en goede service: dat kunt u verwachten van ons.

Staat van onze occasions

Onze occasions zijn altijd uitstekend onderhouden en zijn nooit ouder dan 5 jaar. Dit betekent dat we over het algemeen een zuinige, milieuvriendelijke aanbod hebben. Heeft een auto meer dan 100.000 kilometer op de teller staan? Dan zetten we de auto niet meer in. Daarom zal je weinig verschil in onderhoud merken ten opzichte van een nieuwe shortlease auto. Onze occasions zijn beschikbaar in diverse modellen, typen en formaten. Wij kijken samen met u wat de beste optie is voor uw specifieke situatie.

Categorieën
Shortlease Volkswagen Golf 8
Shortlease Volkswagen Golf 8
Vanaf 749,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Opel Mokka X
Shortlease Opel Mokka X
Vanaf 859,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?