Een shortlease Opel Combo bij Shortleaseland

Wij als Shortleaseland zijn dé specialist als het aankomt op een Opel Combo shortlease. Natuurlijk wil je in zo’n mooie Opel rondrijden, maar wil je niet vastzitten aan een langdurig contract. Gelukkig bieden wij de Opel Combo shortlease aan. Dit shortlease contract kun je na een maand opzeggen zonder enig probleem. Gelijk nadat je het leasecontract hebt getekend, krijg je de sleutels in je handen en kun je de weg op. Wil je liever dat de Opel Combo op locatie wordt afgeleverd, dan is dat ook geen probleem. Wij bieden deze service namelijk aan tegen een kleine meerprijs.

Een shortlease Opel Combo

De Opel Combo is al jaren ontzettend populair en je ziet ze ontzettend veel op de Nederlandse wegen. Niet heel raar, want het heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van de concurrenten. Deze Opel Combo biedt namelijk de ruimte aan van een bestelwagen, maar het rijdt als een personenauto. Daarnaast beschikt de laatste generatie Opel Combo over de meest recente technische mogelijkheden, zoals rijbaanassistent en verkeersbordherkenning. Natuurlijk is Opel een betrouwbaar automerk waar je van op aan kunt. Dat is bij de Opel Combo niet anders. De Combo rijdt bijzonder prettig en heeft een uitstekende wegligging. Genoeg reden om een Opel Combo te shortleasen.

Waarom kiezen voor shortleasen bij Shortleaseland?

Interesse om meer te weten te komen over shortleasen bij Shortleaseland? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen wij je alles vertellen over wat wij precies doen en wat de voordelen en mogelijkheden zijn van shortleasen. Shortleasen is iets anders dan gewoon leasen en je kunt het shortlease contract na een maand opzeggen. Dit betekent dat shortlease heel flexibel is en makkelijk aan te passen. Naast dat, bieden wij voor al onze 400 personen- en bedrijfsauto’s de laagste prijsgarantie aan. Stukje extra service waar wij niet moeilijk over doen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor een shortlease bij Shortleaseland. Wil je snel meer informatie, breng dan ook eens een bezoekje aan onze over ons pagina.

Meest gekozen

Opel Combo

L1H1

€ 499 p.m

Opel Combo

L2H1

€ 519 p.m

Opel Combo

L2H1

€ 519 p.m

Opel Combo

L1H1

€ 499 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?