Het shortleasen van een personenbus bij Shortleaseland

Gebruikmaken van een shortlease personenbus? Dan zit je bij Shortleaseland helemaal goed. Wat wij namelijk aanbieden is een personenbus shortlease op maat. Wij stemmen de shortlease helemaal af op jouw wensen en rijgedrag. Zo kan je straks in een hele mooie personenbus gaan rijden. Op dit moment zijn personenbussen ontzettend populair en dat is niet raar. Eén van de voordelen is dat je samen kunt reizen in één auto. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog veel bagageruimte. Allemaal redenen om voor een personenbus te kiezen. Wil je meer informatie verkrijgen over het shortleasen van een personenbus? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van een shortlease personenbus

Kies je ervoor om een personenbus bij ons te shortleasen, dan brengt dat genoeg voordelen met zich mee. Zo kan je helemaal zelf bepalen hoelang je de bus precies wilt gaan shortleasen. Dit is al mogelijk vanaf één maand. De shortlease contracten zijn heel makkelijk aan te passen en daardoor heel flexibel. Moet de personenbus onderhouden worden, dan is dat geen probleem. Dat regelen wij. Wat wij ook regelen is de verzekering en de wegenbelasting. Dit is allemaal inbegrepen en dit kun je terugvinden in het leasecontract. Dat maakt het heel interessant om bij ons een personenbus te shortleasen.

Waarom kiezen voor een shortlease bij Shortleaseland?

Wil je een personenbus shortleasen. dan ben je uiteraard bij Shortleaseland aan het juiste adres. Wij hebben een totale voorraad van 400 personen- en bedrijfswagens, waardoor  er altijd wel een geschikte personenbus of andere auto voor jou bij zit om te shortleasen. Naast dat wij het onderhoud verzorgen van de personenbus, bieden wij ook de mogelijkheid van een vervangend voertuig tijdens het onderhoud. De auto’s kunnen wij tegen een kleine meerprijs op een gewenste locatie leveren. Dat is wel zo gemakkelijk. En wist je dat wij de laagste prijsgarantie hanteren? Genoeg redenen om vandaag nog met ons contact op te nemen en je personenbus te shortleasen. Meer informatie over ons bedrijf vind je op de over ons pagina.

Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?