Shortlease Renault

Shortlease Renault Clio
Vanaf 569,- p/mnd
Station
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Renault Master Bakwagen
Vanaf 1.239,- p/mnd
Bakwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Renault Megane Estate
Vanaf 659,- p/mnd
Station
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Renault Trafic Personenbus
Vanaf 1.239,- p/mnd
Personenbus
Handgeschakeld
excl. BTW

Shortlease Renault: vooruitstrevend vanaf de start

Automerk Renault was al vroeg één van de voorlopers op het gebied van automobiliteit. Hoewel de geschiedenis ver terug gaat, kijkt Renault vooral naar de toekomst. Het Franse merk staat bekend als een eigentijdse autofabrikant die modellen ontwikkelt voor elk type gebruiker. Vandaag de dag ligt de focus bij Renault steeds meer op elektrische wagens. Heeft u interesse in het shortleasen van een Renault? Bij Shortleaseland kan dit al voor een periode vanaf één maand.

 

Elektrische auto’s van Renault leasen

 

Renault ziet elektrisch rijden als de toekomst. En waarschijnlijk ís het dat ook. Sinds de opkomst van elektrisch rijden in 2011, heeft de Franse fabrikant al meer dan 200.000 elektrische auto’s verkocht. Het is daarmee het succesvolste elektrische automerk in Europa. Waar u bij veel automerken nog slechts keuze heeft uit één of twee modellen als u elektrisch wilt rijden, heeft Renault een uitgebreid assortiment bedrijfswagens en personenauto’s. Gezien het streven om 10 procent van alle gebouwde Renault elektrisch te maken, neemt dit aanbod in de toekomst alleen maar verder toe.

 

Probeer een elektrische auto voor een maand

 

Twijfelt u nog of elektrisch rijden iets voor u is? Probeer het dan voor één maand met een shortleasecontract. Bevalt het u goed, dan kunt u het contract uitbreiden tot een periode van maximaal 18 maanden. Wilt u een ander model proberen of toch overstappen op een brandstofauto, dan kan dat na afloop van de eerste contractperiode. Een shortleasecontract is namelijk per maand opzegbaar. Zo kunt u flexibel proberen of een elektrische auto iets is voor uw bedrijf.

 

Shortlease Renault Zoë

 

De volledige elektrische Renault Zoë rijdt tegen een lage bijtelling heerlijk comfortabel én in stilte. Met het compacte design is de Zoë een prachtig modestatement op de weg. Bovendien is het een ideale stadsauto. Dankzij het formaat is parkeren in de drukke stad geen probleem. Met gestroomlijnde achterlichten en de kenmerkende LED-koplampen reist u in stijl naar uw zakelijke afspraken. De nieuwste elektromotor van de Renault Zoë heeft een actieradius van 300 kilometer. Ideaal om comfortabel naar uw bestemming te rijden.

 

Renault Kangoo shortleasen

 

De Renault Kangoo is één van de technisch meest vooruitstrevende bedrijfswagens van dit moment. De achteruitrijcamera, parkeersensoren en opties voor extra inbraakpreventie maken het rijden met deze bus nog veiliger. Maar het belangrijkste is natuurlijk de laadruimte. De Kangoo is beschikbaar in verschillende lengtes en versies en met een verschillend aantal zitplaatsen, zodat er altijd wel een model is dat voldoet aan uw wensen.

Wilt u elektrisch rijden? Ook dat kan. De Kangoo is namelijk ook beschikbaar in een volledig elektrische uitvoering. Met een actieradius van 200 kilometer rijdt u duurzaam van klus naar klus. Onze leaseadviseurs denken graag met u met over het type Kangoo dat bij uw werkzaamheden past.

 

Renault Master shortleasen

 

Heeft u behoefte aan een bedrijfswagen met extra grote laadruimte? Dan is de Renault Master het overwegen waard. De Master heeft een ruim opgezet design, waardoor deze niet alleen geschikt is om werkmateriaal in te vervoeren, maar bijvoorbeeld ook voor de levering van pakketten in woonwijken of de stad. Met een shortleasecontract kunt u de Renault Master al proberen voor een periode van één maand. Handig als u tijdelijk werkt als pakketbezorger.

De Renault Master is niet alleen beschikbaar met brandstofaandrijving, maar ook in een elektrische uitvoering. Deze e-bedrijfswagen heeft een actieradius van 120 kilometer. Daarmee is de bus vooral voor kleine afstanden erg prettig in gebruik. De elektrische motor in de Master is slim geoptimaliseerd. Zo is de accu voorzien van een systeem voor energieterugwinning en kunt u bij lage snelheden gebruik maken van de Ecomodus. Deze verlengt uw actieradius, zodat u meer kilometers kunt maken op één lading. Shortlease is ideaal om uit te proberen of deze elektrische bedrijfswagen geschikt is voor uw werk.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?