Een SEAT shortlease bij Shortleaseland

Shortleaseland is de specialist als het aankomt op een shortlease SEAT. Wil je kunnen genieten van een SEAT, maar niet aan een langdurig leasecontract vastzitten? Dan bieden wij precies aan waar je naar op zoek bent. Een flexibel contract, wat maandelijks opzegbaar is. Zo rijd je al snel in je geliefde auto en dat met alle voordelen van een shortlease contract. Sluit je een contract bij Shortleaseland af, dan ontvang je ook gelijk de sleutels. Indien je wenst kunnen wij de auto ook op een specifieke locatie afleveren tegen een kleine meerprijs.

Het shortleasen van een SEAT

SEAT is al jaren een heel bekend en populair merk op de Nederlandse snelwegen. De modellen van SEAT staan bekend om hun betrouwbaarheid, zuinigheid en dynamiek. Eenmaal plaatsgenomen in een SEAT, wil je niets anders meer. Daarnaast kan een SEAT gezien worden als sportief en is deze zowel geschikt voor korte afstanden als lange afstanden. De auto is comfortabel en heeft een hele goede wegligging. Genoeg redenen dus om gebruik te maken van het shortleasen van een SEAT.

Waarom je zou moeten kiezen voor Shortleaseland

Ben je enthousiast geworden over shortleasen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je over alle mogelijkheden. Zo vertellen we je tijdens het gesprek van welke voordelen je kunt genieten als je kiest voor een SEAT shortlease. Shortlease is een flexibele vorm van leasen en biedt ontzettend veel voordelen ten opzichte van normaal leasen. Je zit namelijk niet vast aan een langdurig contract en kan na één maand opzeggen. Daarnaast hanteren wij als Shortleaseland op al onze 400 auto’s de laagste prijsgarantie. Wel zo eerlijk. Dit zijn genoeg redenen om een SEAT bij ons te shortleasen. Ben je geïnteresseerd en wil je snel meer informatie? Bezoek dan ook eens onze gedetailleerde over ons pagina.

Meest gekozen

SEAT Ibiza

Hatchback

€ 549 p.m

SEAT Leon

Hatchback

€ 629 p.m

SEAT Ateca

SUV

€ 689 p.m
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?