Heb je voor een korte periode een auto of bedrijfswagen nodig? Bekijk dan eens wat de voordelen van shortleasen voor bedrijven zijn. Een zakelijk shortleasecontract is ideaal als je werkt aan een tijdelijk project of snel een auto nodig hebt om klanten op locatie te bezoeken.

Shortlease is namelijk ontzettend flexibel. Je least jouw bedrijfsauto voor één maand of meer, en zegt daarna eenvoudig jouw contract op. Ook overstappen op een ander model is mogelijk.

Zakelijk shortleasen of huren?

Als je op korte termijn een auto nodig hebt voor jouw bedrijf is het mogelijk om er één te huren. Voor enkele dagen is dit een voordelige keuze. Heb je echter jouw personenauto of bedrijfswagen wat langer nodig, dan is shortlease voor bedrijven een slimmere optie.

Je bent hiermee zeer flexibel, zonder dagelijks hoge kosten te maken voor de huur van jouw auto. Je weet vooraf hoeveel jouw auto per maand kost (hierin zitten vrijwel alle kosten inbegrepen), zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Groot aantal merken en modellen op voorraad

Elke ondernemer stelt andere eisen aan een auto. De één wil goed voor de dag komen met een luxe auto, de ander heeft behoefte aan een goed uitgeruste bedrijfswagen met voldoende laadruimte. Voor elke ondernemer – of je nu zzp’er, mkb’er of wagenparkbeheerder bent – biedt Shortleaseland een passende oplossing. Je kiest bij ons uit diverse merken, modellen en prijsklassen. Zo lease je altijd een auto die aansluit op jouw wensen en budget.

Actie auto's

Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 579 p.m
Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 709 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m

Hoe werkt shortleasen voor bedrijven?

Bedrijven hebben de mogelijkheid om te shortleasen, wat inhoudt dat ze voor een kortere periode (1-24 maanden) een auto kunnen leasen. Dit is altijd op basis van (full) operational lease, vergelijkbaar met een all inclusive lease.

Je betaalt een vast bedrag per maand, waarbij alles zit inbegrepen, behalve de brandstofkosten en eventuele bekeuringen. Na de afgesproken leaseperiode heb je de mogelijkheid om het contract maandelijks op te zeggen. 

Shortleasen is de ideale oplossing voor bedrijven, omdat het de gewenste flexibiliteit biedt en er weinig risico’s aan verbonden zijn. Het is de ideale oplossing als je bijvoorbeeld een leaseauto zoekt voor een medewerker met een tijdelijk dienstverband of als je op projectbasis werkt.

Als de zaken beter lopen dan verwacht, dan is het uiteraard mogelijk om jouw auto om te ruilen voor een luxer of groter model. Gaan de zaken toch minder goed dan verwacht? Dan kan je het contract eenvoudig opzeggen na de eerste termijn van het contract.

Wat is inbegrepen?

Bij shortlease zijn de volgende zaken standaard inbegrepen bij de prijs:

 • De gekozen leaseauto
 • Wegenbelasting
 • WA Casco verzekering
 • Volledige reparatie en onderhoud
 • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud
 • Ongevallen inzittendenverzekering
 • Afschrijving en rente

De voordelen

 • Geen grote eenmalige investering nodig
 • De leaseauto komt niet op jouw balans te staan
 • Geen financiële risico’s, maandelijks opzegbaar
 • Je zit niet vast aan een langdurig leasecontract
 • Flexibel leasecontract: wil je een upgrade? Geen probleem!
 • Een vast maandbedrag waarbij alle kosten zijn inbegrepen
 • Keuze uit de nieuwste auto’s en bedrijfswagens
 • Binnen 24 uur al de weg op
 • Ik ben een startende ondernemer en zou graag leasen, wat zijn de mogelijkheden?

  Als starter ben je bij ons van harte welkom. Samen met jou kijken we naar een passende oplossing zodat je binnen kortere tijd mobiel bent. Wij hebben geen jaarverslagen nodig: het vertrouwen in onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

 • Mag ik met mijn leaseauto naar het buitenland?

  Je mag met je leaseauto in het grootste gedeelte van Europa rijden, echter heb je hier wel een groene kaart voor nodig. Deze is gemakkelijk aan te vragen via contractbeheer@shortleaseland.nl. Daarnaast zijn er ook enkele landen uitgesloten. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op via 088-700 1888.

 • Mag er iemand anders in mijn leaseauto rijden?

  Er mag iemand anders in jouw auto rijden, dit is bij Shortleaseland geen enkel probleem. Wel ontvangen wij graag een kopie van een geldig rijbewijs van de bestuurder, zodat wij deze kunnen toevoegen aan jouw dossier.

 • Kun je shortleasen met een negatieve BKR-registratie?

  Bij Shortleaseland weten we dat je als ondernemer voor diverse uitdagingen komt te staan. Deze kunnen uiteindelijk resulteren in een negatieve BKR-registratie. Hoewel je een verzoek kunt indienen om de registratie te verwijderen, blijft het in de tussentijd lastig om een auto te leasen. Shortlease is dan een goede uitkomst. Zo ben je op korte termijn toch voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat je een langlopende verplichting hoeft aan te gaan.

Shortleaseland: de beste deal voor shortlease zakelijk

Overweeg je om zakelijk te shortleasen als mobiliteitsoplossing voor jouw organisatie? Bekijk dan de personenauto’s en bedrijfswagens die op onze website staan. Hiermee krijg je een goede indruk van de mogelijkheden bij Shortleaseland.

Heb je advies nodig? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.. Wij helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken voor jouw nieuwe leaseauto.

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?