Shortlease voor wagenparkbeheerders

Als wagenparkbeheerder is het samenstellen van een optimaal wagenpark een puzzel die u steeds opnieuw moet maken. Hoewel de grootste behoefte ligt in mobiliteit op de lange termijn, speelt flexibiliteit op korte termijn ook een belangrijke rol. Onverwachte stilstand of verloop in het personeelsbestand kan immers leiden tot een probleem. Met shortlease vangt u deze onvoorziene omstandigheden op. U gaat geen langlopende verplichtingen aan en kunt wel direct inspelen op nieuwe situaties.


Waarom liever shortlease dan huren?

U heeft ongetwijfeld weleens behoefte gehad aan een tijdelijk vervoersmiddel. Bijvoorbeeld vanwege een kortlopende opdracht of een nieuwe collega met een tijdelijk contract. Natuurlijk is het huren van een auto een optie om hier flexibel in te zijn. Met huur zit u immers niet vast aan een meerjarig leasecontract. Een auto huren is echter wel veel duurder, zeker als u deze voor enkele maanden nodig heeft.


Shortlease is in dit geval de oplossing. Met shortlease ervaart u de flexibiliteit van een huurauto, tegen de lage maandelijkse kosten van leasen. Met de contracten van Shortleaseland weet u vooraf wat u per maand betaalt en kunt u de lease na de eerste maand op elk moment opzeggen. Als u een auto niet meer nodig heeft, brengt u deze simpelweg terug. Zo voorkomt u stilstand en onnodige kosten in uw wagenpark.


Shortlease op basis van full operational lease

Shortleaseland biedt u de laagste prijzen in de markt. U leaset zo voordelig omdat wij onze auto’s zelf inkopen vanuit heel Europa. Bovendien zijn onze shortleasecontracten altijd gebaseerd op full operational lease. Dit betekent dat u altijd een vast bedrag per maand betaalt voor uw auto. U hoeft alleen de brandstof en eventuele bekeuringen nog zelf te betalen.


Shortlease geeft u de vrijheid om regelmatig auto’s te wisselen in uw wagenpark. Als organisatie hoeft u er niet voor te vrezen dat er bedrijfswagens stil komen te staan omdat er personeelsleden vertrekken. U zit namelijk niet vast aan een lang contract, maar kunt uw shortleaseauto maandelijks opzeggen. Dat werkt prettig voor iedereen.


Het belang van flexibiliteit in uw wagenpark

De wensen voor uw wagenpark zijn net zo flexibel als de wensen voor uw personeel. Voor medewerkers met een vast contract is het eenvoudig om een auto te leasen. Maar voor tijdelijke krachten is het beter als u flexibel vervoer heeft. Bij Shortleaseland denken we met u mee over de inrichting van uw wagenpark.


Onze medewerkers helpen u graag om de ideale samenstelling te bereiken, tegen een zo goed mogelijke prijs. Zo maken we uw werk als wagenparkbeheerder eenvoudiger. 

Shortlease voor wagenparkbeheerders

Shortlease Volkswagen T-Cross
Vanaf 829,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Audi Q7
Vanaf 2.299,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Shortlease Audi Q5
Vanaf 2.009,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease BMW X2
Vanaf 1.089,- p/mnd
SUV
Automaat
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?