Als wagenparkbeheerder is het samenstellen van een optimaal wagenpark een puzzel die je steeds weer opnieuw moet maken. Hierbij is het belangrijk om op korte termijn flexibel te zijn, zodat je stilstand kunt voorkomen en kunt inspelen op het verloop in het personeelsbestand.

Met een shortlease overeenkomst ben je erg flexibel op de korte termijn, vang je onvoorziene omstandigheden op en kun je direct inspelen op veranderingen.

Bij Shortleaseland denken we graag met je mee over de inrichting van jouw wagenpark. We helpen je graag om de ideale samenstelling te bereiken tegen de beste prijs. Zo proberen we jouw werk als wagenparkbeheerder makkelijker te maken.

Actie auto's

Hybride
Automaat

Volvo XC60

SUV

€ 1.179 p.m
Automaat

Volkswagen T-Roc

SUV

€ 719 p.m
Automaat

Volkswagen Golf

Hatchback

€ 669 p.m
Automaat

Opel Combo

L1H1

€ 579 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Peugeot Expert

L3H1

€ 709 p.m

Shortleasen vs. huren

Het huren van een auto is een optie indien je behoefte hebt aan een tijdelijk voertuig. Door een auto te huren zit je namelijk niet vast aan een meerjarig contract en heb je ook de mogelijkheid om dit slechts voor een paar dagen te doen.

Een auto huren is echter wel duur, zeker wanneer je de auto voor minimaal een maand nodig hebt. Shortlease is in dit geval dé oplossing. Met een shortlease ervaar je de flexibiliteit van een huurauto, maar tegen de lage maandelijkse kosten van leasen.

Bij Shortleaseland weet je vooraf wat je per maand betaalt en kun je na de afgesproken termijn op elk moment opzeggen. Zo voorkom je stilstand en onnodige kosten in jouw wagenpark.  

Hoe werkt shortleasen voor wagenparkbeheerders?

Shortlease is een leasevorm voor een kortere periode van 1 tot 24 maanden. Bij Shortleaseland is een shortlease altijd gebaseerd op full operational lease, wat betekent dat vrijwel alles zit inbegrepen in het vaste maandelijkse bedrag. Hiernaast hoef je alleen nog zelf de brandstof en eventuele bekeuringen te betalen. 

Shortlease is een goede oplossing voor wagenparkbeheerders, omdat het de vrijheid geeft om regelmatig van auto’s te wisselen. Hierdoor kunnen wagenparkbeheerders flexibel inspelen op de huidige behoeftes.

Je hoeft er daarnaast niet voor te vrezen dat auto’s voor een langere tijd stil komen te staan, aangezien je ook niet vastzit aan een lang contract. Je kunt de auto maandelijks opzeggen zodra de afgesproken looptijd voorbij is. 

Shortleaseland biedt je de laagste prijzen in de markt. Wij kunnen deze lage prijzen realiseren dankzij onze uitstekende marktkennis, waardoor wij zelf al onze auto’s kunnen inkopen vanuit heel Europa.

Wat is inbegrepen? 

Bij shortlease zijn de volgende zaken standaard inbegrepen bij de prijs:

 • De gekozen leaseauto
 • Wegenbelasting
 • WA Casco verzekering
 • Volledige reparatie en onderhoud
 • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud
 • Ongevallen inzittendenverzekering
 • Afschrijving en rente

De voordelen

Shortleasen bij Shortleaseland heeft meerdere voordelen voor wagenparkbeheerders:

 • Geen grote eenmalige investering nodig
 • De leaseauto komt niet op jouw balans te staan
 • Geen financiële risico’s, maandelijks opzegbaar
 • Je zit niet vast aan een langdurig leasecontract
 • Flexibel leasecontract: wil je een upgrade? Geen probleem!
 • Een vast maandbedrag waarbij alle kosten zijn inbegrepen
 • Keuze uit de nieuwste auto’s en bedrijfswagens
 • Binnen 24 uur al de weg op
 • Ik ben een startende ondernemer en zou graag leasen, wat zijn de mogelijkheden?

  Als starter ben je bij ons van harte welkom. Samen met jou kijken we naar een passende oplossing zodat je binnen kortere tijd mobiel bent. Wij hebben geen jaarverslagen nodig: het vertrouwen in onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

 • Mag ik met mijn leaseauto naar het buitenland?

  Je mag met je leaseauto in het grootste gedeelte van Europa rijden, echter heb je hier wel een groene kaart voor nodig. Deze is gemakkelijk aan te vragen via contractbeheer@shortleaseland.nl. Daarnaast zijn er ook enkele landen uitgesloten. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op via 088 700 1888.

 • Mag er iemand anders in mijn leaseauto rijden?

  Er mag iemand anders in jouw auto rijden, dit is bij Shortleaseland geen enkel probleem. Wel ontvangen wij graag een kopie van een geldig rijbewijs van de bestuurder, zodat wij deze kunnen toevoegen aan jouw dossier.

 • Kun je shortleasen met een negatieve BKR-registratie?

  Bij Shortleaseland weten we dat je als ondernemer voor diverse uitdagingen komt te staan. Deze kunnen uiteindelijk resulteren in een negatieve BKR-registratie. Hoewel je een verzoek kunt indienen om de registratie te verwijderen, blijft het in de tussentijd lastig om een auto te leasen. Shortlease is dan een goede uitkomst. Zo ben je op korte termijn toch voorzien van comfortabel vervoer, zonder dat je een langlopende verplichting hoeft aan te gaan.

Shortleaseland: de beste deal voor wagenparkbeheerders

Overweeg je om te shortleasen als mobiliteitsoplossing voor jouw wagenpark? Bekijk dan de personenauto’s en bedrijfswagens die op onze website staan. Hiermee krijg je een goede indruk van de mogelijkheden bij Shortleaseland. Heb je advies nodig? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.. Wij helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken voor jouw wagenpark.

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?