Shortlease voor ZZP

Een tijdelijke klus aan de andere kant van het land, een interimopdracht waar u een paar maanden voor bij uw opdrachtgever werkt of direct een (vervangende) bestelwagen nodig: er zijn veel redenen waarom u voor een korte periode een auto wilt leasen. Als u als ZZP’er flexibel een auto wilt leasen, biedt een shortleasecontract uitkomst. Dit biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van een auto kopen, huren of langetermijnleasen.  


Voordelen shortlease voor ZZP’ers

Shortlease sluit naadloos aan bij uw behoeften als zelfstandige zonder personeel. Vooral de flexibiliteit is een groot pluspunt. Als ZZP’er verandert uw werk soms met de dag. Dient zich opeens een grote klus aan? Dan wilt u natuurlijk snel onderweg zijn met een luxe auto of ruime bestelwagen. Als de opdracht erop zit, levert u de wagen eenvoudig weer in. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om uw contract te vervolgen met een upgrade naar een ander model.  


Laagste prijs van Nederland

Shortleaseland biedt u de laagste prijs van Nederland. Daarover zijn we volledig transparant. Elke maand betaalt u een vast leasebedrag voor uw auto. Zo heeft u geen omkijken meer naar belastingen, verzekeringen en onderhoudskosten. Het enige wat u zelf hoeft te doen, is tanken. Met onze brandstofpas is ook dat makkelijk.


Wilt u uw auto ook privé gebruiken? Geef dit dan bij ons aan. Privégebruik brengt namelijk extra kosten met zich mee in de vorm van bijtelling. Wij rekenen graag met u mee over de optie die het voordeligst uitpakt voor u.


Volop keuze in merken en modellen

Bij Shortleaseland heeft u ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Bestelwagens met een extra grote laadruimte, luxe auto’s of juist betaalbare instapmodellen: alles is mogelijk. 


Bekijk het beschikbare aanbod op onze website. 


Onze experts adviseren u graag over de bedrijfsauto die bij uw werk als ZZP’er past. Veel auto’s staan klaar om weg te rijden, zodat u meteen kunt vertrekken naar uw volgende klus of opdracht.

Shortlease voor ZZP

Shortlease Mercedes Benz eVito
Vanaf 795,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
excl. BTW
Shortlease Ford Transit Custom L2H1 Koelwagen
Vanaf 1.099,- p/mnd
Koelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Fiat Doblo L1
Vanaf 499,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Opel Vivaro-e
Vanaf 695,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Automaat
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?