Een tijdelijke klus aan de andere kant van het land, een interimopdracht waar je een paar maanden voor bij je opdrachtgever werkt of direct een (vervangende) bestelwagen nodig: er zijn veel redenen waarom je voor een korte periode een auto wilt leasen.

Als je als zzp’er flexibel een auto wilt leasen, biedt een shortleasecontract uitkomst. Dit biedt namelijk diverse voordelen ten opzichte van een auto kopen, huren of lange termijn leasen.  

Meest gekozen

Automaat

Kia Picanto

Hatchback

€ 459 p.m

Peugeot 2008

SUV

€ 669 p.m
Automaat

Volkswagen Polo

Hatchback

€ 639 p.m
Automaat

Škoda Kamiq

SUV

€ 659 p.m

Peugeot Partner

L1H1

€ 519 p.m
Automaat

Mercedes-Benz Vito

L2H1

€ 729 p.m

Voordelen shortlease voor zzp’ers

Shortlease sluit naadloos aan bij je behoeften als zelfstandige zonder personeel. Vooral de flexibiliteit is een groot pluspunt. Als zzp’er verandert je werk soms met de dag. Dient zich opeens een grote klus aan? Dan wil je natuurlijk snel onderweg zijn met een luxe auto of ruime bestelwagen.

Als de opdracht erop zit, lever je de personenauto of bedrijfswagen eenvoudig weer in. Een andere mogelijkheid is natuurlijk om je contract te vervolgen met een upgrade naar een ander model. Een shortleasecontract geeft je veel flexibilteit. 

Laagste prijs

Shortleaseland biedt de laagste prijs van Nederland. Daarover zijn we volledig transparant. Elke maand betaal je een vast leasebedrag voor je auto. Zo heb je geen omkijken meer naar belastingen, verzekeringen en onderhoudskosten. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is tanken. 

Wil je de auto ook privé gebruiken? Geef dit dan bij ons aan. Privégebruik brengt namelijk extra kosten met zich mee in de vorm van bijtelling. Wij denken graag met je mee over de optie die het voordeligst uitpakt voor jou.

Hoe werkt shortleasen voor zzp’ers?

Shortlease is een soort all inclusive leasevorm voor korte termijn en is erg vergelijkbaar met huren. Een shortlease overeenkomst kan bij Shortleaseland worden afgesloten voor een periode van 1 tot 24 maanden en is altijd op basis van full operational. Je betaalt hierbij een vast bedrag per maand. De enige kosten die er nog bijkomen zijn de kosten voor brandstof en eventuele bekeuringen.

In veel gevallen is een shortlease auto net zo scherp geprijsd als bij full operational lease met een langere looptijd. Deze lage prijs kunnen wij realiseren dankzij onze uitstekende marktkennis en het slim in- en verkopen van voertuigen.

Shortleasen is om meerdere redenen de ideale oplossing voor zzp’ers. Het biedt namelijk erg veel flexibiliteit en er zijn weinig risico’s aan verbonden. Dit komt onder andere door de kortere looptijd, de mogelijkheid om na de afgesproken looptijd je contract maandelijks op te zeggen en door het feit dat we niet om je jaarcijfers vragen. Wij beoordelen je aanvraag op basis van het vertrouwen dat we in jou als persoon hebben en niet alleen op de cijfers die erachter zitten.

Als zzp’er kan een flexibel leasecontract de ideale oplossing zijn. Misschien moet je als zzp’er bijvoorbeeld voor een opdracht een aantal weken naar de andere kant van het land reizen en wil je graag een wat ruimere auto. Of misschien heb je te maken met seizoenspieken waardoor je niet altijd een auto nodig hebt en ben je hierin graag flexibel. 

Wat is inbegrepen

Bij shortlease zijn de volgende zaken standaard inbegrepen bij de prijs:

 • De gekozen leaseauto
 • Wegenbelasting
 • All risk verzekering
 • Volledige reparatie en onderhoud
 • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud
 • Ongevallen inzittendenverzekering
 • Afschrijving en rente

De voordelen

Bij Shortleaseland heb je een ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Bestelwagens met een extra grote laadruimte, luxe auto’s of juist betaalbare instapmodellen: alles is mogelijk. Het shortleasen van een auto levert je als zzp’er daarnaast de volgende voordelen op:

 • Geen grote investering nodig
 • Geen financiële risico’s, per maand opzegbaar
 • Flexibel leasecontract: wil je een upgrade? Geen probleem!
 • Shortlease is een full operational leasecontract (onderhoud, pechhulp en verzekering erbij)
 • Keuze uit de nieuwste auto’s
 • Binnen 24 uur rijden
 • Ik ben een startende zzp’er en zou graag leasen, wat zijn de mogelijkheden?

  Als startende zzp’er ben je bij ons van harte welkom. Samen met jou kijken we naar passende oplossing zodat je binnen een korte periode de weg op kunt met je nieuwe auto. Wij hebben geen jaarverslagen nodig; het vertrouwen in onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.

 • Kan ik als zzp’er leasen met een negatieve BKR registratie?

  Een auto leasen met negatieve BKR registratie is in veel gevallen bij Shortleaseland geen probleem. Wij beoordelen je situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Wij werken open en transparant. Wij zullen samen met je kijken naar de leasemogelijkheden en gaan ervan uit dat je als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden je hebt. 

 • Hoe verloopt jullie proces?

  Zodra je een aanvraag hebt geplaatst, neemt een van onze adviseurs contact met je op om de aanvraag met je door te nemen. Indien je een passende auto hebt gevonden, wordt het contract opgesteld. De adviseur vraagt dan ook direct om een kopie van je rijbewijs en bankrekeningnummer, om de snelheid in het proces te houden. Wanneer het contract ondertekend is, wordt de aanvraag volledig verwerkt en wordt eventuele ontbrekende informatie nog bij je opgevraagd.

  Zodra alle informatie compleet is, wordt alles verwerkt en mailen we de factuur voor de borg en de eerste maandtermijn. Deze factuur dient betaald te worden voor de gestelde datum. Pas wanneer de betaling zichtbaar is op onze rekening zetten we de aanvraag door naar de planning en nemen we telefonisch contact op om een datum te prikken voor het ophalen of afleveren van de auto.

Ben je als zzp’er geïnteresseerd in het shortleasen van een auto? Bekijk dan het volledige aanbod. Zou je graag eerst nog hulp willen bij het kiezen van een auto? Neem dan contact met ons op. Onze experts adviseren je graag over de auto die bij jouw werk als zzp’er past. Veel auto’s staan klaar om weg te rijden, zodat je meteen kunt vertrekken naar je volgende klus of opdracht.

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?