Shortlease Zakelijk: tijdelijk een auto leasen voor ondernemers

Heeft u voor een korte periode een auto of bedrijfswagen nodig? Bekijk dan eens wat de voordelen van shortlease zakelijk zijn. Een zakelijk shortleasecontract is ideaal als u werkt aan een tijdelijk project of snel een auto nodig heeft om klanten op locatie te bezoeken. Shortlease is namelijk ontzettend flexibel. U least uw bedrijfsauto voor één maand, en zegt daarna eenvoudig uw contract op. Ook overstappen op een ander model is mogelijk.

Zakelijk shortleasen of bedrijfswagen huren?

Als u op korte termijn een auto nodig heeft voor uw bedrijf is het mogelijk om er één te huren. Voor enkele dagen is dit een voordelige keuze. Heeft u echter uw bedrijfswagen wat langer nodig, dan is shortlease een slimmere optie. U bent hiermee zeer flexibel, zonder dagelijks hoge kosten te maken voor de huur van uw auto. U weet vooraf hoeveel uw auto per maand kost, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Groot aantal merken en modellen op voorraad

Elke ondernemer stelt andere eisen aan een bedrijfswagen. De een wil goed voor de dag komen met een luxe auto, de ander heeft behoefte aan een goed uitgeruste bedrijfswagen met voldoende laadruimte. Voor elke ondernemer – of u nu zzp’er, mkb’er of wagenparkbeheerder bent – biedt Shortleaseland een passende oplossing. U kiest bij ons uit diverse merken, modellen en prijsklassen. Zo least u altijd een bedrijfswagen die aansluit op uw wensen en budget.

Shortleaseland: de beste deal voor shortlease zakelijk

Overweegt u om zakelijk te shortleasen als mobiliteitsoplossing voor uw organisatie? Bekijk dan de bedrijfsauto’s die op onze website staan. Hiermee krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van Shortleaseland. Heeft u advies nodig? Bel dan met één van onze medewerkers. Wij helpen u graag op weg om de juiste keuze te maken voor uw nieuwe leasewagen.

Zakelijke Shortlease auto's

Shortlease Audi E-Tron
Vanaf 1.699,- p/mnd
SUV
Automaat
incl. BTW
Shortlease Volkswagen T-Cross
Vanaf 759,- p/mnd
SUV
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Shortlease Fiat 500 Cabrio
Vanaf 499,- p/mnd
Cabriolet
Automaat
Handgeschakeld
incl. BTW
Shortlease Kia Ceed
Vanaf 649,- p/mnd
Hatchback
Automaat
Handgeschakeld
excl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waar kunnen wij u mee helpen?