Een shortlease zakelijk is ideaal wanneer je werkt aan een tijdelijk project of wanneer je snel een representatieve auto nodig hebt om klanten op locatie te bezoeken.

Met een zakelijk shortlease contract betaal je een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle kosten zijn meegenomen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Daarnaast komt de leaseauto of -bedrijfswagen ook niet op jouw balans te staan, aangezien Shortleaseland de eigenaar blijft van het voertuig. Hierdoor behoud je jouw liquide middelen, die je vervolgens weer kunt investeren in andere belangrijke zaken. Het betekent wel dat je de auto of bedrijfswagen aan het einde van het contract weer terug moet inleveren bij ons.

Shortlease BKR

Bij veel leasemaatschappijen word je niet geaccepteerd wanneer je een negatieve kredietwaardigheid hebt, bijvoorbeeld door een negatieve BKR-notering. Bij Shortleaseland beoordelen we je op basis van het vertrouwen dat we in jou en jouw onderneming hebben, niet op basis van jouw cijfers.

Onze ervaring leert dan ook dat 80% van de mensen met een negatieve BKR-registratie alsnog een auto bij ons kan shortleasen. Anderzijds kan het ook belangrijk voor je zijn om geen BKR-notering te ontvangen bij het leasen van een auto, omdat je bijvoorbeeld in de nabije toekomst een lening of hypotheek wilt afsluiten. Geen probleem, bij ons kun je ook leasen zonder een BKR-registratie te krijgen

Hoe werkt zakelijk shortleasen?

Een zakelijke shortlease is altijd op basis van full operational lease voor de korte termijn, namelijk van 1 tot 24 maanden. Dit betekent dat je maandelijks een vast bedrag betaalt, waarbij vrijwel alle kosten zijn inbegrepen, exclusief kosten voor de brandstof en eventuele bekeuringen.

Shortleasen is voor veel zakelijke rijders de ideale oplossing, omdat het erg veel flexibiliteit biedt en er weinig risico’s aan verbonden zijn. Je profiteert van een kortere looptijd en van de mogelijkheid om na de afgesproken looptijd je contract maandelijks op te zeggen. Daarnaast is het ook mogelijk om je auto te upgraden naar een groter of luxer model.

Tot slot is een shortlease auto of bedrijfswagen bij Shortleaseland vaak net zo scherp geprijsd als bij een full operational leasecontract met een langere looptijd. 

Wat is inbegrepen?

Bij shortlease zijn de volgende zaken standaard inbegrepen bij de prijs:

 • De gekozen leaseauto
 • Wegenbelasting
 • All risk verzekering
 • Volledige reparatie en onderhoud
 • 24/7 pechhulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud
 • Ongevallen inzittendenverzekering
 • Afschrijving en rente

De voordelen

Zakelijk shortleasen bij Shortleaseland heeft de volgende voordelen:

 • Geen grote eenmalige investering nodig
 • De leaseauto komt niet op jouw balans te staan
 • Geen financiële risico’s, maandelijks opzegbaar
 • Je zit niet vast aan een langdurig leasecontract
 • Flexibel leasecontract: wil je een upgrade? Geen probleem!
 • Een vast maandbedrag waarbij alle kosten zijn inbegrepen
 • Keuze uit de nieuwste auto’s en bedrijfswagens
 • Binnen 24 uur al de weg op
 • Kan ik als startende ondernemer ook shortleasen?

  Ook als starter ben je bij ons van harte welkom. We kijken samen met jou naar een passende oplossing, zodat je binnen korte tijd de weg op kan. We hebben geen jaarcijfers of jaarverslagen nodig, maar kijken naar je persoonlijke situatie en stellen op basis daarvan een advies op. We helpen je graag om je nieuwe zakenrelaties in een representatieve auto te bezoeken.

 • Kan ik leasen met een negatieve BKR-registratie?

  Heb je een negatieve BKR-notering door betalingsproblemen in het verleden? Dan betekent dat bij veel leasemaatschappijen dat je geen leasecontract kunt afsluiten. Bij Shortleaseland is het echter wel mogelijk om te leasen met een negatieve BKR-registratie. Wij beoordelen je huidige situatie en beoordelen je op basis van het vertrouwen in jou en je onderneming. Ook als je een negatieve BKR-registratie hebt kun je bij ons gewoon een offerte opvragen.

 • Welke gegevens moet ik verstrekken?

  Voor een aanvraag hebben we een aantal persoonsgegevens nodig, zodat we contact met je op kunnen nemen. Dit betekent dat we in ieder geval je naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig hebben.

 • Mag er iemand anders in mijn leaseauto rijden?

  Er mag iemand anders in jouw auto rijden, dit is bij Shortleaseland geen enkel probleem. Wel ontvangen wij graag een kopie van een geldig rijbewijs van de bestuurder, zodat wij deze kunnen toevoegen aan jouw dossier.

Door een zakelijke shortlease overeenkomst af te sluiten bij Shortleaseland profiteer je van lage maandelijkse bedragen en erg veel flexibiliteit. Daarnaast heeft Shortleaseland een ruime voorraad van 500 voertuigen, waardoor er altijd een model voor je tussenzit. Shortleaseland is er voor alle zakelijke rijders, dus ook voor starters en zzp’ers.

088 700 1888

Mail ons

shortleaseland gevel
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?