088 700 1888 Offerte aanvragen
Menu Mobiel menu
1 t/m 18 maanden lease
Per maand opzegbaar
Laagste prijsgarantie

Shortlease met BKR registratie

Als u als ondernemer geïnteresseerd bent in het shortleasen van een auto, zal u al snel ondervinden dat het niet zo eenvoudig is om een dergelijk contract af te sluiten als dat u wellicht van tevoren dacht. Heeft u een BKR- notering, dan zullen veel shortlease maatschappijen uw kredietwaardigheid willen checken. Is deze niet positief, dan is de kans groot dat u niet wordt geaccepteerd als klant.

Ook als u een negatieve BKR registratie heeft, zullen we samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Gelukkig wil ShortleaseLand wel graag met u in gesprek gaan!

Bureau Krediet Registratie

Het Bureau Krediet Registratie registreert alle leningen die u afsluit. Geldverstrekkers kunnen in dit bestand zien wie een lening heeft, maar ook wie betalingsproblemen ondervindt. Een BKR- toetsing kan niet zomaar worden uitgevoerd, maar daar moet u toestemming voor geven. Aan de andere kant zijn bedrijven die leningen verstrekken verplicht dit te melden bij BKR. Deze recht en plicht zorgen ervoor dat organisaties zich kúnnen indekken tegen mogelijke wanbetalers.

BKR leasen

GEEN BKR- TOETSING BIJ SHORTLEASELAND

Heeft u een BKR- notering en wilt u toch graag een shortlease auto rijden? Dan hoeft dat geen probleem te zijn bij ShortleaseLand. Wij doen nooit een BKR- toetsing en u bent van harte welkom om bij ons een offerte op te vragen met BKR- registratie. Alvorens u een leasecontract afsluit, zet uw financiën dan eerst goed op een rijtje. Ga geen shortlease contract met ons aan, als u niet zeker bent dat u de maandelijkse kosten kunt betalen.

BKR BESCHERMT U

BKR beschermt banken en kredietverstrekkers, doordat ze op die manier inzicht kunnen krijgen in uw financiële situatie en of u betalingsproblemen heeft. Daartegenover is het ook een manier om u als consument te beschermen, zodat u niet nog verder in de problemen kan komen. Wij gaan ervan uit dat u uw eigen financiële situatie het beste kent en laten nooit een BKR- toetsing uitvoeren door externe kredietbeoordelaars. Wij zijn van mening dat zij namelijk te makkelijk een negatief leaseadvies geven. Als blijkt dat het toch geen verstandige keuze is geweest om een shortlease auto te rijden, dan kunt u profiteren van het feit dat contracten zeer flexibel zijn en maandelijks opzegbaar. Zo zit u nooit onnodig lang aan een contract vast.

WAAROM?

Met een BKR- toetsing kunnen ook leasemaatschappijen controleren of u een BKR- notering heeft. Organisaties mogen dus niet zomaar een BKR- toetsing uitvoeren voordat ze u een leasecontract aanbieden, maar daar moet u eerst toestemming voor geven. Het geven van toestemming hiervoor is echter vaak wel een vereiste om een shortlease contract af te kunnen sluiten, waardoor het voor sommige ondernemers onmogelijk wordt een dergelijk contract af te sluiten.

Een organisatie die klantgericht meedenkt, flexibel opereert en afspraken nakomt!
Werknemers die out of the box meedenken waarbij klantgerichtheid, flexibiliteit op de voorgrond staat.
Uitzonderlijke inzet om hun afspraken na te komen.

vke bouw
VKE bouw B.V. Dhr. Ferguson

Goede en snelle service van Shortleaseland. Vanaf het begin goed contact gehad met Lorenzo en hier goede duidelijke afspraken mee kunnen maken. Ze denken mee met grote bedrijven en proberen soms tussen de regels door te lezen. Super!

Mediamarkt Logo
Mediamarkt Ekkersrijt Dhr. Kuik

Ik (wij-Fortiflex) hebben zeer goede ervaringen met Shortleaseland. Qua prijs en snelheid van levering, maar nog meer door de vriendelijk en goede service.

Fortiflex logo
Fortiflex B.V. Dhr. van der Neut
Lees verder op Feedbackcompany

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
Welkom bij Shortleaseland, waarmee kunnen we u helpen?