088 700 1888 Offerte aanvragen
Menu Mobiel menu
1 t/m 18 maanden lease
Per maand opzegbaar
Laagste prijsgarantie

Auto shortlease met BKR registratie

Als u geïnteresseerd bent in een shortlease van een (bedrijfs)auto, ondervindt u al snel dat het niet zo eenvoudig is om een dergelijk contract af te sluiten, dan u wellicht van tevoren dacht. Heeft u een BKR- notering ? Veel (short)lease maatschappijen checken dan uw kredietwaardigheid. Is deze niet positief ? Dan is de kans groot dat u niet wordt geaccepteerd als klant.

ShortleaseLand wil gelukkig wel graag met u in gesprek gaan!

Bekijk het gehele assortiment

Ook als u een negatieve BKR registratie heeft, zullen we samen met u kijken naar de mogelijkheden

GEEN BKR- TOETSING BIJ SHORTLEASELAND

Met een BKR- toetsing kunnen leasemaatschappijen controleren of u een BKR- notering heeft. Organisaties mogen dus niet zomaar een BKR- toetsing uitvoeren voordat ze u een leasecontract aanbieden, maar daar moet u eerst toestemming voor geven. Het geven van toestemming hiervoor is echter vaak wel een vereiste om een shortlease contract af te kunnen sluiten. Heeft u een BKR- notering en wilt u toch graag een shortlease auto rijden? Dan hoeft dat geen probleem te zijn bij ShortleaseLand. Wij doen geen BKR- toetsing. U bent van harte welkom om bij ons een offerte op te vragen ondanks uw BKR- registratie. Omdat u bij Shortleaseland per maand op kunt zeggen, is het voor u veel inzichtelijker om uw financiële mogelijkheden in kaart te houden. Bij eventuele calamiteiten kunt met inachtneming van de opzegtermijn van slechts 1 maand simpel van uw leasecontract af.

Bureau Krediet Registratie – BKR registratie

Het Bureau Krediet Registratie registreert alle leningen die u afsluit. Geldverstrekkers kunnen in dit bestand zien wie een lening heeft, maar ook wie betalingsproblemen ondervindt. Een BKR- toetsing kan niet zomaar worden uitgevoerd, maar daar moet u toestemming voor geven. Aan de andere kant zijn bedrijven die leningen verstrekken verplicht dit te melden bij BKR. Deze recht en plicht zorgen ervoor dat organisaties zich kúnnen indekken tegen mogelijke wanbetalers.

BKR BESCHERMT U

BKR beschermt banken en kredietverstrekkers, doordat ze op die manier inzicht kunnen krijgen in uw financiële situatie en of u betalingsproblemen heeft. Daartegenover is het ook een manier om u als consument te beschermen, zodat u niet nog verder in de problemen kan komen.

Is leasen met een BKR notering mogelijk?

Wij gaan ervan uit dat u uw eigen financiële situatie het beste kent en laten nooit een BKR- toetsing uitvoeren door externe kredietbeoordelaars. Wij zijn van mening dat zij namelijk te makkelijk een negatief leaseadvies geven. Als blijkt dat het toch geen verstandige keuze is geweest om een shortlease auto te rijden, dan kunt u profiteren van het feit dat contracten zeer flexibel zijn en maandelijks opzegbaar. Zo zit u nooit onnodig lang aan een contract vast.

Ons proces indien u een negatieve BKR registratie heeft

  • Stap 1 : Zet uw financiële situatie en wensen op papier
  • Stap 2 : Vraag binnen één minuut uw offerte aan
  • Stap 3 : Een adviseur neemt contact met u op.
  • Stap 4 Een offerte op maat gemaakt.
  • Stap 5 Digitaal ondertekenen van het voorstel.
Stap 1 :

Zet uw financiële situatie en wensen op papier

Ook als u een negatieve BKR registratie heeft, zullen we samen met u kijken naar de mogelijkheden.Heeft u een BKR- notering en wilt u toch graag een shortlease contract aangaan? Dan hoeft dat geen probleem te zijn bij ShortleaseLand. Alvorens u een leasecontract afsluit, zet uw financiën dan eerst goed op een rijtje. Ga geen shortlease contract met ons aan, als u niet zeker bent dat u de maandelijkse kosten kunt betalen.

Stap 2 :

Vraag binnen één minuut uw offerte aan

Kies een auto of klasse uit naar keuze en vraag binnen één minuut al een offerte aan. U kunt bij ons er ook voor kiezen om een categorie auto te kiezen. Onze adviseurs kiezen dan voor u het beste model uit binnen uw prijsklasse. Bedenk wat u ongeveer aan kilometers gaat rijden en hoelang u wilt gaan leasen. Voeg dit samen met uw gewenste opties toe, en u heeft binnen één minuut een aanvraag gedaan.

Stap 3 :

Een adviseur neemt contact met u op.

Een van onze adviseurs neemt altijd telefonisch contact met u op te nemen. Zo kunt u ons meer vertellen over uw wensen en kunnen wij samen uw mogelijkheden bekijken. Wij kijken naar het type registratie en zullen kijken welke auto past bij uw financiële situatie.

Stap 4

Een offerte op maat gemaakt.

U krijgt hierna een offerte in uw mail/whatsapp. Deze is aangepast op uw behoeftes.Heeft u geen specifieke auto op het oog? Onze adviseurs verwerken een aantal alternatieven in uw offerte. Doordat Shortleaseland altijd auto’s op voorraad heeft, wordt kiezen voor u een stuk makkelijker.

Stap 5

Digitaal ondertekenen van het voorstel.

Bent u erover uit welke auto u graag zou willen gaan rijden en voor welke periode? Dan krijgt u van ons een overeenkomst in uw mail. Deze kunt u gemakkelijk digitaal- of handmatig ondertekenen. Voor vragen over het voorstel, kunt u ons altijd telefonisch of via e-mail bereiken.


Type


KlassePersoonlijke gegevens

Helaas kunnen wij u niet van dienst zijn. De verzekering vereist een minimale leeftijd van 25 jaar.

Tijdens werkdagen nemen wij binnen 30 min
telefonisch contact met u op.

Een organisatie die klantgericht meedenkt, flexibel opereert en afspraken nakomt!
Werknemers die out of the box meedenken waarbij klantgerichtheid, flexibiliteit op de voorgrond staat.
Uitzonderlijke inzet om hun afspraken na te komen.

vke bouw
VKE bouw B.V. Dhr. Ferguson

Goede en snelle service van Shortleaseland. Vanaf het begin goed contact gehad met Lorenzo en hier goede duidelijke afspraken mee kunnen maken. Ze denken mee met grote bedrijven en proberen soms tussen de regels door te lezen. Super!

Mediamarkt Logo
Mediamarkt Ekkersrijt Dhr. Kuik

Ik (wij-Fortiflex) hebben zeer goede ervaringen met Shortleaseland. Qua prijs en snelheid van levering, maar nog meer door de vriendelijk en goede service.

Fortiflex logo
Fortiflex B.V. Dhr. van der Neut
Lees verder op Feedbackcompany

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details
Open chat
Welkom bij Shortleaseland, waarmee kunnen we u helpen?