Shortlease Elektrisch

Wij helpen je graag
+17
X
Jelle

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Igmar

Als Coördinator Planning en Logistiek ben ik verantwoordelijk voor onze voorraad van personenauto's. Ik zorg ervoor dat de auto's schadevrij en technisch in orde zijn zodat ze geleverd kunnen worden. Mijn streven is om dit zo snel en goed mogelijk te doen zodat onze klant snel mobiel kan zijn.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
X
Dave

Na 17 jaar in de horeca te hebben gewerkt, ben ik in 2019 begonnen in de automotive branche. Ik vind het leuk om samen met de klant te zoeken naar de best passende oplossing. Service gerichtheid, snelheid en eerlijke communicatie heb ik hoog in het vaandel staan!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Filters
Meer filters
Voertuigvorm
Carrosserie
Transmissie
Prijs
Zoeken
Actie auto
  • Levering in heel Nederland
  • Geen jaarcijfers
  • Binnen 5 min een offerte

Meer lezen over shortlease

Elektrische shortlease

Ben jij als ondernemer op zoek naar een duurzaam alternatief voor je bedrijfswagen? Overweeg dan elektrische shortlease bij Shortleaseland. Wij begrijpen de veranderende behoeften van moderne bedrijven en bieden een ruim assortiment elektrische bedrijfswagens die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsactiviteiten.  

Wat is elektrische shortlease?

Elektrische shortlease biedt jou de kans om te profiteren van de voordelen van elektrische mobiliteit zonder de verplichtingen van een langlopend leasecontract. Bij Shortleaseland begrijpen we dat flexibiliteit en duurzaamheid van cruciaal belang zijn voor moderne ondernemingen. Kies voor onze elektrische shortlease-opties en ervaar de voordelen van korte termijn leasen. Hiermee kun je altijd snel inspelen op veranderingen in jouw mobiliteitsbehoeften.  

Duurzaamheid, milieubewustzijn en kostenbesparing

Een van de meest opvallende voordelen van elektrische shortlease is de aanzienlijke vermindering van de ecologische voetafdruk. Elektrische auto's produceren geen schadelijke uitlaatgassen, waardoor de luchtkwaliteit verbetert en de CO2-uitstoot wordt verminderd. Als ondernemer draag je actief bij aan een schoner milieu en laat je zien dat jouw bedrijf zich bewust is van duurzaamheid. Elektrische auto's zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt. Met lagere brandstofkosten, minder onderhoud en vaak fiscale voordelen, zoals lagere wegenbelasting en subsidies, kun je aanzienlijk besparen op de totale kosten van het bezit van een elektrische bedrijfswagen.  

Flexibiliteit voor jouw bedrijf

Bij Shortleaseland begrijpen we dat de behoeften van jouw bedrijf kunnen variëren. Elektrische shortlease geeft je de vrijheid om je wagenpark aan te passen aan jouw veranderende eisen. Of je nu een tijdelijke uitbreiding nodig hebt of gewoon flexibiliteit wilt behouden, onze elektrische shortlease-opties zijn er om jou te ondersteunen.  

Voordelen van elektrische shortlease bij Shortleaseland

Diverse elektrische modellen

Bij Shortleaseland hebben we een uitgebreid aanbod van elektrische auto's, zodat je kunt kiezen welk merk en model het beste bij jouw bedrijf past. Van compacte stadsauto's tot ruime elektrische SUV's, we hebben de juiste elektrische bedrijfswagen voor jou.  

Geen langlopende verplichtingen

Met elektrische shortlease ben je niet vastgebonden aan langlopende verplichtingen. Je bepaalt zelf de looptijd van jouw leasecontract, zodat het naadloos aansluit op de behoeften van jouw onderneming.  

Inclusief service en onderhoud

Onze elektrische shortlease-opties zijn inclusief service en onderhoud, waardoor je geen onverwachte kosten hoeft te vrezen. Je kunt je volledig concentreren op jouw bedrijf, terwijl wij zorgen voor het onderhoud van jouw elektrische bedrijfswagen.  

Snelle levering

Bij Shortleaseland snappen we dat je niet altijd de mogelijkheid hebt om je nieuwe leaseauto op te komen halen. Om deze reden bieden we ook de mogelijkheid om je elektrische bedrijfswagen op een gewenste locatie te laten afleveren.  

Conclusie

Elektrische shortlease bij Shortleaseland biedt ondernemers de kans om duurzaam en kostenefficiënt te rijden, zonder langlopende verplichtingen. Het is een stap in de richting van een groenere toekomst en een bewijs van jouw betrokkenheid bij duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe elektrische shortlease jouw bedrijf kan helpen groeien en efficiënter kan maken. Kies voor duurzaamheid en profiteer van de voordelen van elektrische shortlease bij Shortleaseland.
Open Whatsapp
Hulp nodig?
Shortleaseland
Welkom bij Shortleaseland. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?